Libnet.ro
UNICEF

20:17

Iohannis o cheama pe Dancila la consultari maine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis o cheama pe Dancila la consultari maine

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis astazi o scrisoare premierului Viorica Dancila, prin care o invita joi, la ora 11:30 pentru consultari la Palatul Cotroceni, pentru clarificarea unor aspecte care tin de rectificarea bugetului de stat al institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale pentru anul 2018, care constituie probleme urgente si de importanta deosebita, la aceasta intalnire fiind invitati si ministrii de resort. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis o cheama pe Dancila la Cotroceni. Premierul il refuza pe presedinte. Maine plec in Spania

Presedintele Klaus Iohannis o cheama pe Viorica Dancila la Palatul Cotroceni pentru o discutie pe tema rectificarii bugetare. intrevederea intre cei doi ar urma sa fie joi, de la ora 11.

Iohannis o cheama pe Dancila la consultari

ACTUALIZARE: 14:20 Viorica Dancila anunta vizita pe care o va face maine in Spania, insa nu a comunicat nimic despre invitatia presedintelui Iohannis la consultari, primita pentru aceeasi zi de maine. ---------- Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis astazi o scrisoare premierului Viorica Dancila, prin care o invita joi, la ora 11:30, pentru consultari la Palatul Cotroceni, pentru clarificarea unor aspecte care tin de rectificarea bugetului de stat al institutiilor cu atributii in domeniul securitatii nationale pentru anul 2018, care constituie probleme urgente si de importanta deosebita, la aceasta intalnire fiind invitati si ministrii de resort.

UPDATE Iohannis cheama guvernul la consultari pe tema rectificarii bugetare / Presedintele va convoca apoi o noua sedinta CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a convocat-o pentru joi, ora 11. 30, pe Viorica Dancila la o noua runda de discutii privind rectificarea bugetara, dupa ce marti a suspendat sedinta CSAT nefiind de acord cu propunerile guvernului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )