Libnet.ro
UNICEF

21:17

Iohannis condamna ferm adoptarea rectificarii bugetare de catre Guvern, fara avizul CSAT

Adevărul Adevărul,
Iohannis condamna ferm adoptarea rectificarii bugetare de catre Guvern, fara avizul CSAT

Presedintele Klaus Iohannis condamna ferm adoptarea proiectului rectificarii bugetare de catre Guvern fara avizul CSAT, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Administratiei prezidentiale. Seful statului subliniaza ca este inadmisibila aceasta abordare a Executivului, in conditiile in care avizul CSAT este obligatoriu atunci cand sunt afectate bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis condamna ferm adoptarea rectificarii bugetare fara avizul CSAT: Guvernul forteaza limitele Constitutiei se situeaza n afara cadrului legal n vigoare

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat ferm adoptarea proiectului rectificarii bugetare fara avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, caracterizand abordarea Guvernului Dancila drept inadmisibila, in conditiile in care, spune seful statului, avizul CSAT este obligatoriu atunci cand sunt afectate bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale.

Iohannis condamna ferm adoptarea rectificarii bugetare fara avizul CSAT: Guvernul forteaza limitele Constitutiei / Solicit public Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat ferm adoptarea proiectului rectificarii bugetare fara avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, caracterizand abordarea Guvernului Dancila drept inadmisibila, in conditiile in care, spune seful statului, avizul CSAT este obligatoriu atunci cand sunt afectate bugetele institutiilor din domeniul securitatii nationale. Iohannis cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala a Romaniei in legatura cu OUG privind rectificarea.

Replica Guvernului dupa ce Iohannis a condamnat adoptarea rectificarii bugetare: Exista temei legal

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat ferm adoptarea proiectului rectificarii bugetare de catre Guvernul PSD-ALDE, fara avizul CSAT. Presedintele considera ca aceasta abordare este inadmisibila, in.

Iohannis condamna adoptarea rectificarii bugetare: Guvernul Dancila, cel mai incompetent din ultimii 30 de ani

Klaus Iohannis condamna ferm adoptarea proiectului rectificarii bugetare de catre Guvernul PSD-ALDE, fara avizul CSAT. Presedintele considera ca aceasta abordare este inadmisibila, in conditiile in care.

Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis: Mergem inainte cu adoptarea rectificarii bugetare. il asigur pe Presedinte ca nicio institutie nu va ramane fara bani

Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce bugetul a fost aprobat, chiar si in lipsa avizului CSAT. Premierul sustine ca Guvernul nu va accepta ca drepturile romanilor la pensii si salarii sa fie.

Ministrul Finantelor a anuntat adoptarea rectificarii bugetare

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat astazi ca Guvernul a adoptat rectificarea bugetara. Teodorovici a mai spus ca, avand in vedere faptul ca premierul Viorica Dancila se va afla maine in vizita in Spania, la intalnirea de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis vor merge el si ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Viorica Dancila: Guvernul merge mai departe cu adoptarea rectificarii bugetare

Solutia aleasa de Guvern este sa mearga mai departe cu adoptarea rectificarii bugetare, a declarat miercuri premierul Viorica Dancila, in contextul in care marti presedintele Klaus Iohannis a suspendat sedinta CSAT in care trebuia avizat proiectul privind rectificarea bugetara. Dancila nu a precizat daca acest lucru inseamna ca proiectul va fi aprobat in sedinta de miercuri a Guvernului, chiar daca nu are aviz din partea CSAT si chiar daca presedintele a convocat Guvernul joi pentru noi discutii pe tema rectificarii.

Viorica Dancila, chemata la Cotroceni pentru consultari pe tema rectificarii bugetare. Premierul are in program o vizita in Spania

Klaus Iohannis o invita joi la consultari pe Viorica Dancila, pe subiectul rectificarii bugetare. La aceasta intalnire sunt invitati si ministri de resort.

Mihai Fifor: intarzierea rectificarii bugetare, in lipsa avizului CSAT, provoaca pagube majore Romaniei. Presedintele blocheaza functionarea economiei si aceasta tara

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, spune ca intarzierea rectificarii bugetare, in lipsa avizului Consiliului Superior de Aparare a Tarii CSAT), provoaca pagube majore Romaniei, el sustinand ca guvernarea PSD-ALDE se desfasoara sub un asediu continuu de un an si opt luni, iar presedintele Klaus Iohannis blocheaza functionarea economiei si aceasta tara.

Teodorovici: intarzierea aprobarii rectificarii bugetare afecteaza economia

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat astazi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a informat ca nu s-a putut obtine consens in CSAT pentru avizarea rectificarii bugetare, ca intarzierea aprobarii acesteia poate afecta negativ economia, putand aparea blocaje si intarzieri in acordarea de salarii in sectorul bugetar, in derularea investitiilor, in sanatate si in acordarea de compensatii pentru cei afectati de pesta porcina, conform News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )