Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tariceanu acuza Comisia Europeana de politica partinitoare: n Romnia a fost creat, dupa integrarea n UE, un sistem represiv asemanator cu modelul Securitatii din anii 1950

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu acuza Comisia Europeana de politica partinitoare: n Romnia a fost creat, dupa integrarea n UE, un sistem represiv asemanator cu modelul Securitatii din anii 1950

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a acuzat vineri Comisia Europeana, intr-un discurs sustinut in cadrul Reuniunii Asociatiei Senatelor din Europa, ca a avut o politica partinitoare, uneori partizane care a facut ca Mecanismul de Cooperare si Verificare sa fie tinut captiv de sistemul de influenta ocult al SRI si DNA. Mai mult, liderul ALDE a sustinut ca, dupa integrarea in Uniunea Europeana, a fost creat un sistem represiv asemanator cu modelul Securitatii din anii 1950. continuă pe Hotnews

Tariceanu acuza Comisia Europeana de politica partinitoare in fata presedintilor Senatelor Europene

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri, la Reuniunea Asociatiei Senatelor din Europa, ca in ultimii zece ani romanii au fost martorii unor derapaje ingrijoratoare de la protejarea drepturilor si libertatilor cetatenilor si de la respectarea garantiilor prevazute de Constitutie, in numele obtinerii de rezultate cu orice pret in lupta anticoruptie, lansand totodata o serie de acuzatii dure la adresa Comisiei Europene.

Tariceanu, ATAC VIRULENT la adresa UE: Model dupa Securitatea din 1950, incurajat de Comisia Europeana, in Romania

Calin Popescu Tariceanu lanseaza un atac dur la adresa partenerilor europeni. Seful Senatului a criticat Comisia Europeana, in cadrul unei intalniri cu presedintii senatelor europene, precizand ca forul a.

Tariceanu, ATAC VIRULENT la adresa UE: Model dupa Securitatea din 1950, incurajat de Comisia Europeana in Romania

Calin Popescu Tariceanu lanseaza un atac dur la adresa partenerilor europeni. Seful Senatului a criticat Comisia Europeana, in cadrul unei intalniri cu presedintii senatelor europene, precizand ca forul a.

Rovana Plumb se rasteste la Comisia Europeana: O invit sa fie prudenta!

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a invitat Comisia Europeana sa fie prudenta in ceea ce priveste afirmatiile referitoare la riscul pe care si-l asuma Romania prin adoparea Codului administrativ,.

Comisia Europeana anunta ca Polonia nu a rezolvat problemele-cheie privind independenta justitiei

Polonia nu a rezolvat problemele-cheie semnalate de Comisia Europeana privind independenta justitiei, conform vicepresedintelui Comisiei, Frans Timmermans, care a adaugat ca va calatori la Varsovia pentru discutii saptamana viitoare, scrie Reuters.

Comisia Europeana propune cresterea fondurilor alocate in prezent securitatii

Comisia Europeana propune cresterea substantiala a fondurilor alocate in prezent securitatii: de la 3,5 miliarde de euro la 4,8 miliarde de euro. Propunerea vine in contextul amenintarilor internationale, care au caracter tot mai complex.

Comisia Europeana vrea alocarea a 13 miliarde de euro pentru cercetare si dezvoltare in domeniul militar

Comisia Europeana a propus miercuri alocarea, in viitorul cadru financiar multianual 2021-2027, a 13 miliarde de euro pentru cercetare-dezvoltare in domeniul militar.

Comisia Europeana, criticata in termeni duri de Tariceanu, in fata presedintilor Senatelor Europene

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre statul paralel, servicii de informatii si atitudinea partinitoare a Comisiei Europene. Declaratiile presedintelui Senatului au avut loc in cadrul unui discurs sustinut de la tribuna Senatului, in calitate de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2961 seconds )