Libnet.ro
UNICEF

22:00

Udrea, dupa aparitia unui articol despre ea n presa din Costa Rica: O actiune a Securitatii din Romnia / Ma ntreb ce urmeaza? Or sa trimita pe cineva cu neurotoxina, dupa modelul Skripal?

Hotnews Hotnews,
 Udrea, dupa aparitia unui articol despre ea n presa din Costa Rica: O actiune a Securitatii din Romnia / Ma ntreb ce urmeaza? Or sa trimita pe cineva cu neurotoxina, dupa modelul Skripal?

Elena Udrea a reactionat sambata, pe Facebook, la articolul aparut in presa din Costa Rica despre romanii fugari si in care ea este data drept exemplu, afirmand ca materialul respectiv nu este unul intamplator si denunta o actiune a Securitatii din Romania in Costa Rica. Ma intreb ce urmeaza? Or sa trimita pe cineva cu neurotoxina, dupa modelul incercarii de asasinat de la Londra din martie, impotriva fostului spion rus Serghei Skripal, refugiat acolo?, a scris ea. continuă pe Hotnews

Elena Udrea, dupa aparitia unui articol in presa din Costa Rica: Ma intreb ce urmeaza? Or sa trimita pe cineva cu neurotoxina, ca in cazul Skripal?

Elena Udrea a reactionat sambata, dupa ce presa din Costa Rica a scris un articol despre romanii fugari si unde era data si ea exemplu.

Elena Udrea, dupa aparitia in presa din Costa Rica: Ma intreb ce urmeaza. Or sa trimita pe cineva cu neurotoxina, dupa modelul Skripal?

Elena Udrea a avut o reactie dura dupa ce in presa din Costa Rica a aparut un articol in care ea este enumerata printre romanii fugari, care se refugiaza in aceasta tara. Jurnalistii de la Diario.

Presa din Costa Rica scrie despre romnii fugari si despre Elena Udrea: O femeie foarte controversata n tara ei

Publicatia Diario Extra publica un articol intitulat Romanii fugari aleg Costa Rica drept refugiu, referindu-se la Elena Udrea, despre care afirma ca este o femeie foarte controversata in tara ei, amintind ca este fost ministru si ca este acuzata de coruptie. Articolul, care invoca si presa din Romania, o mentioneaza si pe Alina Bica, noteaza news. ro.

Presa din Costa Rica scrie despre romanii fugari. Cum e prezentata Elena Udrea in publicatiile internationale

Publicatia Diario Extra difuzeaza un articol intitulat Romanii fugari aleg Costa Rica drept refugiu, referindu-se la Elena Udrea, despre care afirma ca este o femeie foarte controversata in tara ei, amintind.

O tanara vorbeste deschis despre trauma din copilarie, dupa ce a pozat nud la 13 ani (VIDEO)

Magda, o tanara din Hateg, a ales sa vorbeasca deschis despre traumele traite cand avea 13 ani. Ea vrea sa atraga astfel atentia asupra unui fenomen care poate lasa urme asupra oamenilor: bullying-ul. in.

Descoperire-soc despre vinul din supermaket!

Potrivit unui studiu desfasurat de cercetatori californieni, sticlele de vin contin in realitate mai mult alcool decat nivelul indicat pe eticheta. Cercetatori de la Universitatea California au analizat.

Detalii despre incidentul din Buzau: Unul dintre cei decedati fugise cu masina, dar a fost urmarit de roiul de albine, care l-a atacat cnd a cobort

Barbatul aflat in soc anafilactic dupa ce a fost intepat de albine in satul Aldeni din comuna buzoiana Cernatesti a fost stabilizat, fiind transportat la spital. Conform martorilor, atat el, cat si ceilalti doi barbati care au decedat in urma intepaturilor descarcau stupii adusi in zona, unde sunt multi salcami infloriti, transmite news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3234 seconds )