Libnet.ro
UNICEF

23:30

Aproximativ o mie de persoane au protestat in Piata Victoriei si la sediul PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aproximativ o mie de persoane au protestat in Piata Victoriei si la sediul PSD

Urmariti aici https://www. privesc. eu/Arhiva/78818/Protest---M-am-saturat-sa-fiu-furat---protestul din Bucuresti intitulat M-am saturat sa fiu furat! ------------ *ACTUALIZARE 20:20 Protestatarii din fata sediului PSD din Capitala incep sa plece in grupuri mari. *ACTUALIZARE 20:04 Aproximativ 1. 000 de persoane protesteaza, in aceasta seara, in centrul municipiului Cluj-Napoca. *ACTUALIZARE 19:54 Cele aproximativ 1. 000 de persoane adunate in aceasta seara Capitala pentru a protesta fata de modificarile Codului Fiscal si ale legilor justitiei, au ajuns la sediul PSD. *ACTUALIZARE 19:40 Aproximativ o suta de persoane protesteaza in aceasta seara la Iasi, in centrul orasului, fata de proiectul de modificare a Codului Fiscal, dar si a Legilor Justitiei. *ACTUALIZARE 19:26 Cei aproximativ 1. 000 de manifestanti adunati in Piata Victoriei din Capitala au plecat, in mars, catre sediul PSD de pe Soseaua Kiseleff. *ACTUALIZARE 19:15 Cele mai importante proteste sunt in acest moment la Bucuresti, Brasov si Cluj-Napoca, unde manifesteaza in total peste 1. 500 de persoane. *ACTUALIZARE 18:47 Aproape 1. 000 de persoane protesteaza fata de modificarile fiscale si ale legilor justitiei in aceasta seara in intreaga tara, potrivit Digi24. *ACTUALIZARE 18:30 Aroximativ 200 de persoane sunt acum in Piata Victoriei din Capitala, iar protestatarii incep sa vina tot mai multi. *ACTUALIZARE 16:56 Mihai Tudose despre protestatari: E dreptul lor civic *ACTUALIZARE 15:04 Liviu Dragnea despre protestatari: Cred ca nu au toate informatiile . continuă pe Ziarul Bursa

Ce fac ei este un atentat la siguranta nationala: Nou protest impotriva guvernului, duminica, in Piata Victoriei

Platforma Coruptia Ucide anunta organizarea unui protest in Piata Victoriei pentru duminica incepand cu ora 18:00. Acestia sustin ca in contextul in care guvernul ataca.

Incidente la protestul din Capitala: Jandarmii nu au lasat protestatarii sa mearga pe strada in mars spre sediul PSD. Bulevardul Kiseleff a fost blocat (VIDEO)

UPDATE:Bulevardul Kiseleff a fost blocat de protestarii care s-au indreptat spre sediul PSD. Incidente la protestul impotriva Guvernului din Bucuresti! Manifestantii s-au imbrancit cu j.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )