Libnet.ro
UNICEF

15:15

Comisia de ancheta SIPA il audiaza azi pe fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisia de ancheta SIPA il audiaza azi pe fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu

ACTUALIZARE 13:09 Cristian Diaconescu, la Comisia privind arhiva SIPA: Se spune ca mapele profesionale a 16 persoane, inclusiv eu, au fost sustrase din MJ si aruncate in spatiul public Fostul ministru al Justitiei Cristian Diaconescu a declarat, miercuri, la Comisia parlamentara de ancheta privind arhiva SIPA, ca se spune ca mapele profesionale a 16 persoane, ministi si magistrati, inclusiv el, au fost sustrase din Miisterul Justitiei si aruncate in spatiul public, potrivit unei surse din presa. ----- Comisia parlamentara de ancheta privind arhiva SIPA il audiaza astazi, incepand cu ora 10:00, pe fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu, iar membrii comisiei vor merge, tot astazi, la sediul Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), unde este stocata arhiva fostului serviciu secret al Ministerului Justitiei. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia de ancheta SIPA il audiaza azi pe fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu si urmeaza sa viziteze arhiva

Comisia parlamentara de ancheta privind arhiva SIPA il audiaza miercuri, incepand cu ora 10:00, pe fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu, iar membrii comisiei vor merge, tot miercuri, la sediul Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), unde este stocata arhiva fostului serviciu secret al Ministerului Justitiei, scrie news. ro.

Comisia de ancheta SIPA il audiaza azi pe fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu si urmeaza sa viziteze arhiva

Comisia parlamentara de ancheta privind arhiva SIPA il audiaza miercuri, incepand cu ora 10:00, pe fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu, iar membrii comisiei vor merge, tot miercuri, la sediul Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), unde este stocata arhiva fostului serviciu secret al Ministerului Justitiei.

Comisia de ancheta SIPA il audiaza azi pe fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu

Comisia parlamentara de ancheta privind arhiva SIPA il audiaza astazi, incepand cu ora 10:00, pe fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu, iar membrii comisiei vor merge, tot astazi, la sediul Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), unde este stocata arhiva fostului serviciu secret al Ministerului Justitiei.

Ilie Botos, Tudor Chiuariu si Titus Corlatean vor fi audiati pe 1 noiembrie de Comisia de ancheta SIPA. Monica Macovei nu a raspuns invitatiei

Fostul procuror general Ilie Botos si fostii ministri ai Justitiei Tudor Chiuariu si Titus Corlatean sunt asteptati pe 1 noiembrie de Comisia parlamentara de ancheta privind arhiva SIPA pentru a fi audiati, a anuntat, miercuri, presedintele comisiei, senatorul Serban Nicolae, citat de Agerpres.

Fostul ministru Cristian David, acuzat de o mita de jumatate de milion de euro. Sentinta ICCJ, amanata cu doua saptamani

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta marti sentinta in prima instanta in dosarul in care fostul ministru Cristian David a fost acuzat de DNA ca ar fi.

Fostul ministru Cristian David, acuzat de o mita de jumatate de milion de euro. Urmeaza sentinta ICCJ

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta marti sentinta in prima instanta in dosarul in care fostul ministru Cristian David a fost acuzat de DNA ca ar fi.

Germania: Fostul ministru al Finantelor Wolfgang Schauble, ales cu o larga majoritate presedintele Bundestagului

Fostul ministru german al Finantelor Wolfgang Schauble a fost ales presedinte al Bundestagului marti, in prima sesiune a noii Camere inferioare a Parlamentului de dupa alegerile legislative de la 24 septembrie, relateaza Reuters.

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu, ramane cu sentinta definitiva de condamnare dupa ce Curtea Suprema a respins ca inadmisibil recursul acestuia

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu si generalul maior in rezerva, Constantin Nastase, raman cu condamnarile definitive primite in dosarul Case pentru generali. Completul de 5 judecatori de la Curtea Suprema a respins aseara un recurs in casatie facut de cei doi generali maiori in rezerva.

Ping-pong cu legile Justitiei. Ministrul Toader spune ca proiectul a fost retrimis la CSM de fostul ministru Iordache, care acum conduce Comisia parlamentara pentru reforma Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri, in fata parlamentarilor, ca proiectul legislativ pentru reforma Justitiei nu a fost ideea lui, ci a avut o prima varianta elaborata la Ministerul Justitiei in anul 2016, cand ministru era Florin Iordache.

Decizia pe fond in procesul in care fostul ministru Cristian David este acuzat ca a primit mita jumatate de milion de euro, asteptata marti

Instanta suprema ar urma sa pronunte decizia pe fond, marti, in cazul fostului ministru de Interne Cristian David, judecat dupa ce ar fi primit mita 500. 000 de euro pentru a interveni la fostul prefect de Buzau Cristinel Bigiu, in vederea stabilirii dreptului de proprietate pentru o persoana in cazul unui teren din Buzau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )