Libnet.ro
UNICEF

06:15

Conducerea PSD se reuneste intr-o noua sedinta / Pe agenda: desemnarea noului premier

Hotnews Hotnews,
 Conducerea PSD se reuneste intr-o noua sedinta / Pe agenda: desemnarea noului premier

O noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD, care are ca punct central nominalizarea noii propuneri de premier, a inceput marti, in jurul orei 12:00, la sediul din Bucuresti al partidului. ---------------------11:40 Sedinta conducerii PSD nu a inceput inca, majoritatea membrilor discuta pe holul sediului din Bd Kiseleff11:17 Paul Stanescu, intrebat daca va fi premier: Nu-mi doresc acest lucru si daca nu-mi doresc nici nu o sa se intample10:58 Lia Olguta Vasilescu a sosit la sediul PSD: Mihai Tudose chiar a fost un premier implicat, relatia mea cu el este buna. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Conducerea PSD se reuneste intr-o noua sedinta / Pe agenda: desemnarea noului premier

O noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD, care are ca punct central nominalizarea noii propuneri de premier, este programata sa inceapa marti, la ora 11:00, la sediul din Bucuresti al partidului.

LIVETEXT Viorica Dancila, propusa si votata de conducerea PSD pentru functia de prim ministru (oficial)

O noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD, care are ca punct central nominalizarea noii propuneri de premier, a inceput marti, in jurul orei 12:00, la sediul din Bucuresti al partidului. ---------------------13:51 Lia Olguta Vasilescu: M-am bucurat foarte mult in primul rand ca e vorba de o femeie, e sefa organizatiei de femei din PSD. Sunt convinsa ca e o alegere foarte buna. Este foarte apropiata de partid13:42 Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat ca Ecaterina Andronescu a refuzat propunerea de a fi nominalizata premier13:41 Florin Iordache a confirmat nominalizarea Vioricai Dancila si a precizat ca votul a fost unanim13:35 Viorica Dancila a fost votata drept propunerea PSD pentru postul de prim ministru. Din sala s-au auzit aplauze. A existat o singura abtinere, restul conducerii PSD votand in favoarea Vioricai Dancila13:14 Viorica Dancila este acum singura propunere a PSD pentru functia de premier, a declarat pentru HotNews. ro o sursa care participa la sedinta CEX.

UPDATE Viorica Dancila, propusa si votata de conducerea PSD pentru functia de prim ministru (oficial)

O noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD, care are ca punct central nominalizarea noii propuneri de premier, a inceput marti, in jurul orei 12:00, la sediul din Bucuresti al partidului. ---------------------14:32 Potrivit unor surse politice, cel care a propus o pe Viorica Dancila a fost Niculae Badalau13:51 Lia Olguta Vasilescu: M-am bucurat foarte mult in primul rand ca e vorba de o femeie, e sefa organizatiei de femei din PSD. Sunt convinsa ca e o alegere foarte buna. Este foarte apropiata de partid13:42 Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat ca Ecaterina Andronescu a refuzat propunerea de a fi nominalizata premier13:41 Florin Iordache a confirmat nominalizarea Vioricai Dancila si a precizat ca votul a fost unanim13:35 Viorica Dancila a fost votata drept propunerea PSD pentru postul de prim ministru. Din sala s-au auzit aplauze. A existat o singura abtinere, restul conducerii PSD votand in favoarea Vioricai Dancila13:14 Viorica Dancila este acum singura propunere a PSD pentru functia de premier, a declarat pentru HotNews. ro o sursa care participa la sedinta CEX. Participa in text la sondajul HotNews. ro - ce parere ai despre propunerea PSD pentru functia de premier?.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2739 seconds )