Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea: Exista un personaj veninos dintr-o institutie romaneasca care face foarte mult rau PSD-ului

Hotnews Hotnews,
 Dragnea: Exista un personaj veninos dintr-o institutie romaneasca care face foarte mult rau PSD-ului

Seful PSD a declarat luni seara, in conferinta de presa sustinuta la sediul partidului, ca premierul Tudose a sost supus mai multor manipulari si a vorbit despre un personaj veninos dintr-o institutie romaneasca care face foarte mult rau. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: Mihai Tudose a fost tinta unor manipulari. Exista un personaj veninos intr-o institutie a statului, care a facut si face foarte mult rau (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni seara, la finanlul sedintei CEx, in cadrul careia Mihai Tudose si-a prezentat demisia, ca acesta a fost tinta unor manipulari. Dragnea a vorbit despre un.

Video Seful PSD Liviu Dragnea: Eu NU voi face maine nicio propunere de premier/ Cred ca presedintele Iohannis va respecta Constitutia si va tine cont de majoritatea parlamentara. Nu cred ca el vrea anticipate

Seful PSD Liviu Dragnea a sustinut luni seara o conferinta de presa la sediul PSD unde a anuntat mai multe lucruri importante. Dragnea a lasat sa se inteleaga ca nemultumirile legate de premierul Tudose au fost foarte multe, ca a fost supus manipularilor si a vorbit despre un pesonaj veninos dintr-o institutie romaneasca care face foarte mult rau. Seful PSD nu vede de ce ar trebui sa-si dea demisia fiindca a avut mana proasta de doua ori si sustinut ca el nu va face maine nicio propunere de premier ci va lasa sarcina partidului. Liderul PSD crede ca presedintele Iohannis nu e bucuros de aceasta situatie, dar e convins ca va respecta Constitutia si va numi premierul propus de PSD. Noi suntem pregatiti de anticipate, dar cred ca presedintele nu vrea, a mai spus Dragnea care a anuntat ca e foarte suparat pe anumiti ministri care nu se vor mai regasi in noul guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )