Libnet.ro
UNICEF

10:15

Europa Libera in limba romana dupa Decembrie 1989 - cateva precizari (I)

Adevărul Adevărul,
Europa Libera in limba romana dupa Decembrie 1989 - cateva precizari (I)

Prima emisiune a postului de radio Europa Libera a fost difuzata, deloc intamplator, la 4 iulie 1950. S-a intamplat sa fie in limba ceha. Zece zile mai tarziu, pe 14 iulie, a fost difuzat si intaiul program in limba romana, astfel incepand istoria celui ce avea sa fie unul, daca nu cumva chiar cel mai ascultat Departament din alcatuirea marelui post de radio anticomunist cu sediul la Munchen. continuă pe Adevărul

Europa Libera in limba romana dupa Decembrie 1989-cateva precizari (I)

Prima emisiune a postului de radio Europa Libera a fost difuzata, deloc intamplator, la 4 iulie 1950. S-a intamplat sa fie in limba ceha. Zece zile mai tarziu, pe 14 iulie, a fost difuzat si intaiul program in limba romana, astfel incepand istoria celui ce avea sa fie unul, daca nu cumva chiar cel mai ascultat Departament din alcatuirea marelui post de radio anticomunist cu sediul la Munchen.

Scriitorii ii aduc omagiu lui Emil Brumaru: A tradus Paradisul in limba romana

Emil Brumaru a tradus Paradisul in limba romana, a fost un poet superb pe masura spiritului si caracterului sau, a intruchipat, cu gratie, libertatea insurgenta a poeziei, printre muritori el a trait ca un inger sunt cateva dintre gandurile impartasite de scriitori la moartea sa.

Patriarhia Moscovei a recunoscut: in Republica Moldova se vorbeste limba ROMANA(FOTO)

Patriarhia Moscovei recunoaste ca in Republica Moldova se vorbeste limba romana. Cu ocazia Craciunului pe rit vechi, sarbatorit pe 7 ianuarie in Rusia, Patriarhia Moscovei a publicat pe pagina sa oficiala.

Asistentul vocal Google va putea traduce in timp real din limba romana! Aplicatia cuprinde alte 26 de limbi (VIDEO)

Asistentul Google va putea traduce conversatii in timp real din 27 de limbi, printre care si romana, potrivit anuntului facut de companie la un targ din Las Vegas, relateaza hotnews. ro. Asadar, aplicatia.

LOTO 6/49. Anunt-exploziv facut de Loteria Romana dupa scandalul de la tragerile de Anul Nou

Loteria Romana reactioneaza pe larg dupa scandalul aparut legat de tragerea de Anul Nou, atunci cand mai multi clienti au acuzat institutia ca nu a organizat doua trageri desi a marit pretul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )