Libnet.ro
UNICEF

19:17

Klaus Iohannis, la bilantul SRI pe anul 2017. Dragnea si Tariceanu nu participa

B1 B1,
Klaus Iohannis, la bilantul SRI pe anul 2017. Dragnea si Tariceanu nu participa

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, luni, la sediul Serviciului Roman de Informatii SRI). Seful statului participa la prezentarea bilantului institutiei pe anul 2017. La sosire, Iohannis a fost. continuă pe B1

SRI isi prezinta bilantul pe 2017 intr-o sedinta cu usile inchise. SURSE: Klaus Iohannis va fi prezent la eveniment

Serviciul Roman de Informatii isi prezinta bilantul pe anul 2017 intr-o sedinta cu usile inchise. Pana acum, evenimentele de acest fel erau unele publice. Presedintele Klaus Iohannis va fi.

Presedintele Klaus Iohannis, la bilantul Serviciul Roman de Informatii - surse

Presedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la bilantul Serviciul Roman de Informatii. Prezentarea raportului va fi facuta de directorul SRI, Eduard Hellvig, in spatele usilor inchise. Stire in curs.

Klaus Iohannis a DECIS: RO-ALERT poate fi implementat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 72/2017 privind implementarea Sistemului de avertizare a populatiei in situatii.

KLAUS IOHANNIS a DAT LOVITURA! Va fi recompensat cu UN PREMIU INTERNATIONAL! Suma URIASA pe care o va PRIMI: Ar fi intarit INDEPENDENTA justitiei...

Presedintele Klaus Iohannis va fi recompensat, pentru activitatea sa, cu un premiu prestigios! Seful statului va primi, in vara acestui an, premiul Franz Josef Strauss din partea Fundatiei Hanns Seidel, afiliata.

Teorie-bomba. Klaus Iohannis, negocieri cu Guvernul PSD

Reactie-surpriza a presedintelui Klaus Iohannis. Vineri, Iohannis, in mod neasteptat, a oferit un sprijin public actiunii PSD de a afla adevarul in cazul listelor negre dictate de la Bruxelles. Seful.

KLAUS IOHANNIS dezvaluie DECIZIA in scandalul DIPLOMATIC al MOMENTULUI: Problema e complexa! Am luat in considerare toate fatetele

Klaus Iohannis a explicat ca decizia Uniunii Europene de a-si rechema ambasadorul european in Rusia pentru consultari in urma atacului chimic asupra fostului spion rus Serghei Skripal in Marea Britanie, a fost.

Reactia lui Klaus Iohannis, dupa ce Romania a decis expulzarea unui diplomat rus in scandalul Skripal: Trebuie transmis un mesaj consecvent si puternic

Presedintele Klaus Iohannis intervine in scandalul momentului, dupa ce Romania si mai multe tari din UE au anuntat expulzarea unor diplomati rusi, in semn de solidaritate cu Marea Britanie, dupa atacul.

Luju.ro: Klaus Iohannis invoca imunitatea prezidentiala in fata CNCD, pentru eticheta penali

Klaus Iohannis invoca imunitatea prezidentiala in fata Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), in sesizarea facuta de Luju. ro, privind folosirea etichetei penali. Intr-un.

Radu Banciu: Moftul lui Klaus Iohannis de a se duce pana la Sibiu in fiecare weekend il costa zece ore de drum. Oare ce face el in timpul asta in masina? Trebuie sa fie o atmosfera apasatoare (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre deplasarile pe care presedintele Klaus Iohannis le face la Sibiu in fiecare sfarsit de saptamana. La ce tara.

Klaus Iohannis, mesaj ferm dupa luarea de ostatici din Franta: Ramanem impreuna in lupta impotriva terorismului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj de solidaritate pentru poporul francez in urma luarii de ostatici de la supermarketul din Trebes, atac soldat cu trei morti. intr-un mesaj publicat pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )