Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVETEXT Conducerea PSD se reuneste intr-o noua sedinta / Pe agenda: desemnarea noului premier

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXT Conducerea PSD se reuneste intr-o noua sedinta / Pe agenda: desemnarea noului premier

O noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD, care are ca punct central nominalizarea noii propuneri de premier, este programata sa inceapa marti, la ora 11:00, la sediul din Bucuresti al partidului. continuă pe Hotnews

Conducerea PSD se reuneste intr-o noua sedinta / Pe agenda: desemnarea noului premier

O noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD, care are ca punct central nominalizarea noii propuneri de premier, a inceput marti, in jurul orei 12:00, la sediul din Bucuresti al partidului. ---------------------11:40 Sedinta conducerii PSD nu a inceput inca, majoritatea membrilor discuta pe holul sediului din Bd Kiseleff11:17 Paul Stanescu, intrebat daca va fi premier: Nu-mi doresc acest lucru si daca nu-mi doresc nici nu o sa se intample10:58 Lia Olguta Vasilescu a sosit la sediul PSD: Mihai Tudose chiar a fost un premier implicat, relatia mea cu el este buna.

LIVETEXT Viorica Dancila, propusa si votata de conducerea PSD pentru functia de prim ministru (oficial)

O noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD, care are ca punct central nominalizarea noii propuneri de premier, a inceput marti, in jurul orei 12:00, la sediul din Bucuresti al partidului. ---------------------13:51 Lia Olguta Vasilescu: M-am bucurat foarte mult in primul rand ca e vorba de o femeie, e sefa organizatiei de femei din PSD. Sunt convinsa ca e o alegere foarte buna. Este foarte apropiata de partid13:42 Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat ca Ecaterina Andronescu a refuzat propunerea de a fi nominalizata premier13:41 Florin Iordache a confirmat nominalizarea Vioricai Dancila si a precizat ca votul a fost unanim13:35 Viorica Dancila a fost votata drept propunerea PSD pentru postul de prim ministru. Din sala s-au auzit aplauze. A existat o singura abtinere, restul conducerii PSD votand in favoarea Vioricai Dancila13:14 Viorica Dancila este acum singura propunere a PSD pentru functia de premier, a declarat pentru HotNews. ro o sursa care participa la sedinta CEX.

UPDATE Viorica Dancila, propusa si votata de conducerea PSD pentru functia de prim ministru (oficial)

O noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD, care are ca punct central nominalizarea noii propuneri de premier, a inceput marti, in jurul orei 12:00, la sediul din Bucuresti al partidului. ---------------------14:32 Potrivit unor surse politice, cel care a propus o pe Viorica Dancila a fost Niculae Badalau13:51 Lia Olguta Vasilescu: M-am bucurat foarte mult in primul rand ca e vorba de o femeie, e sefa organizatiei de femei din PSD. Sunt convinsa ca e o alegere foarte buna. Este foarte apropiata de partid13:42 Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat ca Ecaterina Andronescu a refuzat propunerea de a fi nominalizata premier13:41 Florin Iordache a confirmat nominalizarea Vioricai Dancila si a precizat ca votul a fost unanim13:35 Viorica Dancila a fost votata drept propunerea PSD pentru postul de prim ministru. Din sala s-au auzit aplauze. A existat o singura abtinere, restul conducerii PSD votand in favoarea Vioricai Dancila13:14 Viorica Dancila este acum singura propunere a PSD pentru functia de premier, a declarat pentru HotNews. ro o sursa care participa la sedinta CEX. Participa in text la sondajul HotNews. ro - ce parere ai despre propunerea PSD pentru functia de premier?.

Liviu Dragnea, intrebat daca s-a gandit sa demisioneze de la conducerea PSD: Am facut o greseala... (VIDEO)

Sedinta tensionata a Comitetul Executiv National al PSD s-a lasat cu demisia lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului si, ca atare, cu o noua victorie a lui Liviu Dragnea. in acest context, liderul P.

O noua sedinta CEx al PSD, pentru propunerea noului premier, programata marti la ora 11:00

Presedintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, a anuntat, luni seara, ca o noua sedinta a Comitetului Executiv al PSD pentru a nominaliza noua propunere de premier este programata marti la ora 11:00.

Batalia de la conducerea PSD nu clinteste electoratul social-democrat

ACTUALIZARE Premierul Mihai Tudose si-a anuntat demisia *Tudose a spus ca pleaca cu fruntea sus * Manda: CExN nou pentru propunerea de premier, astazi * Dragnea: La CExN, eu nu mai fac nicio propunere . Batalia de la varful conducerii PSD nu va zdruncina electoratul social-democrat, considera analistii politici consultati de ziarul BURSA. Acestia ne-au declarat: Cetatenii pro-PSD au primit bani in plus la pensii si salarii si sunt multumiti. Electoratul PSD nu are alta oferta. Acesta este si motivul pentru care cei de la conducerea PSD se bat intre ei pentru putere: sunt convinsi ca nu pot fi scosi din joc de alta formatiune politica. Avand legile electorale actuale, se poate conduce o tara cu 30% din voturile exprimate. Conducerea PSD poate sa faca toate aranjamentele pe care le doreste. PSD nu este structurat in vreun fel, nu exista alti lideri, alta echipa. Daca stapanesti bazinul electoral din judet, esti jupan si important in PSD, nimeni nu te poate inlocui.

PSD se reuneste astazi in CEx, la solicitarea mai multor lideri, pentru a transa conflictul de la varful partidului

PSD se reuneste, luni, in sedinta Comitetului Executiv National CExN), la solicitarea mai multor lideri, care au avertizat ca trebuie transat conflictul izbucnit la varful partidului, dupa ce premierul Mihai Tudose a acuzat-o pe ministrul Carmen Dan ca l-a mintit si a spus ca daca va fi lasata sa isi dea demisia el o va accepta.

Tudose a demisionat: PSD, o noua sedinta CEx, marti, pentru nominalizarea unui nou premier

La sase luni si jumatate de la caderea cabinetului Grindeanu, Romania este din noua fara Guvern. Mihai Tudose si-a prezentat demisia luni seara dupa ce in sedinta CEx a PSD s-a votat retragerea sp.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )