Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un nou scandal in PSD. Contre intre Adrian Tutuianu si Catalin Radulescu. Cine a pus microfoane in sediul partidului

Antena3 Antena3,
Un nou scandal in PSD. Contre intre Adrian Tutuianu si Catalin Radulescu. Cine a pus microfoane in sediul partidului

Schimb dur de replici intre parlamentarii PSD Adrian Tutuianu si Catalin Radulescu, in direct, la Antena 3, in cadrul emisiunii News Magazine de sambata, dupa ce senatorul PSD Adrian Tutuianu a declarat c?. continuă pe Antena3

Cearta in PSD dupa CExN, intre Adrian Tutuianu si Catalin Radulescu: Voi propune excluderea lui si il voi da in judecata

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declarat ca va propune, la urmatoarea sedinta a BPN, excluderea lui Catalin Radulescu din partid, iar personal il va da in judecata pe acesta, pe fondul acuzatiile potrivit.

Continua razboiul din PSD: Adrian Tutuianu cere excluderea lui Catalin Radulescu si anunta ca il da in judecata. Raspunsul deputatului Mitraliera

Scandal monstru in interiorul PSD intre senatorul Adrian Tutuianu si deputatul Catalin Radulescu! Dupa ce a fost acuzat ca a instalat sistem de monitorizare/inregistrare de la SRI, Adrian Tutuianu a.

Adrian Tutuianu ii raspunde Deputatului AKM: Voi cere excluderea sa din PSD si il voi da in judecata

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declaratnca va propune, la urmatoarea sedinta a BPN, excluderea lui Catalin Radulescu din partid si ca il va da in judecata pe acesta, pe fondul acuzatiilor potrivit carora Tutuianu ar fi acceptat un sistem de inregistrare SRI in sediul PSD.

Adrian Tutuianu ii raspunde deputatului AKM: Voi cere excluderea sa din PSD si il voi da in judecata

Senatorul PSD Adrian Tutuianu a declaratnca va propune, la urmatoarea sedinta a BPN, excluderea lui Catalin Radulescu din partid si ca il va da in judecata pe acesta, pe fondul acuzatiilor potrivit carora Tutuianu ar fi acceptat un sistem de inregistrare SRI in sediul PSD.

Scrisoarea liderilor PSD care cer DEMISIA lui Liviu Dragnea e semnata de un comitet de initiativa, condus de Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu: Acestia solicita ca Viorica Dancila sa asigure interimatul (TEXTUL INTEGRAL)

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

Adrian Tutuianu, unul din semnatarii scrisorii anti-Dragnea, anunta cine ar putea fi noul presedinte al PSD

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor. Adrian Tutuianu, unul din semnatarii.

Adrian Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea: Reprezentam un grup mai mare de lideri de organizatii judetene. Nu plecam din partid

Senatorul PSD Adrian Tutuianu sustine ca scrisoarea anti-Dragnea este sustinuta de multi lideri judeteni ai PSD si va fi discutata in sedinta Comitetului Executiv al partidului, convocat vineri la pranz.

Adrian Tutuianu, dupa infrangerea din CEX: Scrisoarea si-a atins scopul

Adrian Tutuianu a declarat, vineri, dupa sedinta CEX, ca a fost prima dezbatere consistenta in Comitetul Executiv National PSD, precizand ca scrisoarea privind starea partidului semnata de el, Gabriela Firea.

Cine l-a sustinut pe Adrian Tutuianu, pentru a semna scrisoarea anti-Dragnea

Senatorul Adrian Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea, a avut mandat din partea organizatiei judetene PSD Dambovita pentru demersul sau politic, a afirmat,.

Adrian Tutuianu: Exista riscul pierderii majoritatii guvernamentale

Senatorul social-democrat Adrian Tutuianu a declarat miercuri ca, in cazul in care nu se gaseste o solutie serioasa la problemele pe care PSD le are astazi, exista riscul ca unii dintre parlamentari sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )