Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Capitalei a anuntat ordinea de zi a sedintei de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti

B1 B1,
Primaria Capitalei a anuntat ordinea de zi a sedintei de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat miercuri sedinta ordinara a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB). Sedinta se va desfasura incepand cu ora 11:00, la sediul. continuă pe B1

Primaria Capitalei cere taxa de 200 de lei pe pagina pentru informatiile publice. Primaria invoca o eroare materiala si a retras proiectul de pe site

Una dintre companiile infiintate de Primaria Capitalei cere o taxa de 200 de lei pe pagina A4 si 250 de lei pe pagina A3 pentru eliberarea documentelor solicitate in baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Primaria Capitalei cere taxa de 200 de lei pe pagina pentru eliberarea documentelor in baza legii privind liberul acces la informatiile de interes public

Una dintre companiile infiintate de Primaria Capitalei cere o taxa de 200 de lei pe pagina A4 si 250 de lei pe pagina A3 pentru eliberarea documentelor solicitate in baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Primaria Capitalei vrea sa sterilizeze gratuit cainii si pisicile fara pedigree, cu detinator

Primaria Capitalei intentioneaza sa sterilizeze gratuit cainii si pisicile fara pedigree, cu detinator, potrivit unui proiect al Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), care se va vota in sedinta de miercuri.

Primaria Capitalei renunta la modificarea regulamentului de taxi

Primaria Capitalei renunta la modificarea regulamentului de taxi, institutia motivand ca la nivelul Ministerului Transporturilor s-a constituit un grup de lucru care vizeaza modificarea Legii taximetriei. Proiectul de modificare a regulamentului de taximetrie trebuia dezbatut la sedinta Consiliului General de miercuri. Acesta a starnit numeroase controverse deoarece scotea practic de pe piata aplicatiile online care agregau comenzile taxi, gen Clever si Star Taxi si dadeau mai multa putere dispeceratelor.

Primaria Capitalei, despre impunerea taxei de 200 de lei pe pagina pentru informatiile solicitate in baza Legii 544/2001: O eroare materiala care nu a fost sesizata

Primaria Capitalei a spus ca propunerea unei taxe de 200 de lei pe pagina A4 si 250 de lei pe pagina A3 pentru eliberarea documentelor solicitate in baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de.

Primaria Capitalei: incep lucrarile pentru organizarea de santierla proiectul Extinderea Statiei de Epurare a Apelor Uzatesi constructia incineratorului de namol

Primaria Capitalei anunta inceperea lucrarilor pentru organizarea de santierla proiectul Extinderea Statiei de Epurare a Apelor Uzatesi constructia incineratorului de.

Primaria Capitalei ofera radiografii pulmonare gratuite pentru bucuresteni

Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB), initiaza o campanie de prevenire si constientizare a riscului raspandirii TBC, care se va desfasura timp de trei luni, scrie Agerpres.

Primaria Capitalei a lansat licitatia pentru achizitia a peste 100 de ambulante

Primaria Capitalei a lansat, ieri, pe Serviciul Electronic de Achizitii Publice SEAP), licitatia pentru achizitia a peste 100 de ambulante pentru Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABIf), termenul limita pentru depunerea ofertelor fiind 14 mai, anunta un comunicat. Potrivit documentului, primele 74 de ambulante urmeaza sa fie livrate in primele sapte luni de la semnarea contractului, urmand ca, intr-un an, sa fie livrate toate cele 106 ambulante.

Un consilier de la Primaria Capitalei, model intr-o revista pentru femei - FOTO

Un consilier general a ajuns model intr-o revista pentru femei. Sorin Margarit, consilier PNL in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, a aparut recent intr-un pictorial, cu ocazia Centenarului Marii.

Primaria Capitalei amana dezbaterile pe regulamentul privind taximetria pana la finalizarea modificarilor legislative

Primaria Municipiului Bucuresti a anuntat amanarea dezbaterilor privind aprobarea Regulamentului cadru, a Caietului de sarcini si a contractului de atribuire in gestiune delegata pentru organizarea si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )