Libnet.ro
UNICEF

17:00

PSD, pe urmele PCR: Tablou cu Liviu Dragnea, atarnat in sediul formatiunii din Constanta (FOTO)

B1 B1,
PSD, pe urmele PCR: Tablou cu Liviu Dragnea, atarnat in sediul formatiunii din Constanta (FOTO)

Pe modelul tabloul traditional cu Nicolae Ceausescu prezent pe peretii fiecarei institutii inainte de 1989, PSD Constanta a dus servilismul politic la un nivel uluitor. Un tablou cu Liviu Dragnea atarna in. continuă pe B1

Referendumul, bomboana pe coliva (politica) a PSD si a lui Liviu Dragnea

Acum este clar. Cu o prezenta la vot la ora 16 de 15,21%, adica 2,8 milioane votanti, nu se mai poate schimba ceva. Sustinerea PSD si a lui Liviu Dragnea este acum de maximum 10%, pentru ca mai mult de jumatate dintre cei care au votat la referendum sunt partizani fanatici ai familiei traditionale, oameni de dreapta, neinregistrati neaparat intr-un partid. PSD a decis declansarea unui referendum nerelevant, si acum plateste.

Liviu Dragnea a reaparut. Unde a fost luni si marti si ce spune despre rezultatul referendumului

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a venit miercuri la Parlament dupa doua zile de absenta, el precizand ca luni si marti a fost la sediul PSD din Kiseleff. Dragnea a ajuns la Parlament ?.

Codrin Stefanescu dezleaga misterul si spune unde se afla Liviu Dragnea

Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX , ca Liviu Dragnea se afla la sediul partidului si ca acesta nu a facut nicio declaratie dupa anuntarea rezultatului referendumului deoarece a vorbit el in numele.

Referendum 2018Ludovic Orban: Tentativa lui Liviu Dragnea si a PSD de a confisca politic aceasta tema a determinat milioane de romni sa nu vina la vot

Liberalii dau vina pe PSD si Liviu Dragnea pentru esecul referendumului pentru familie. Tentativa lui Liviu Dragnea si a PSD de a confisca politic aceasta tema a determinat milioane de romani sa nu vina la vot si sa dea un vot de blam, a declarat, duminica seara, presedintele PNL, Ludovic Orban.

Liviu Dragnea ramane cu sechestru pe avere. Curtea Suprema a respins contestatia sefului PSD

Curtea Suprema a respinsca inadmisibila contestatia depusa de Liviu Dragnea impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel Drum, anunta Agerpres. Presedintele PSD contestase in.

Liviu Dragnea, despre referendum: Cvorumul inhiba prezenta la vot/ Nu este esecul PSD

Liviu Dragnea a avut miercuri primele reactii dupa referendumul din acest weekend care a fost invalidat din cauza neindeplinirii cvorumului necesar de 30%. Seful PSD a mutat toata responsabilitatea privind esecul.

STELIAN TANASE, verdict dur pentru LIVIU DRAGNEA dupa Referendum: Nici in cele mai negre nopti nu si-a imaginat dezastrul

Esecul referendumului pentru familie este un dezastru pentru PSD si Liviu Dragnea, scrie politologul Stelian Tanase. Acesta precizeaza ca seful PSD a primit un vot de blam din partea populatiei care a rasturna.

Liviu Dragnea, prima iesire publica dupa referendum: Ideea de cvorum inhiba prezenta la vot

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, miercuri, o prima iersire publica dupa referendumul pentru revizuirea Constitutiei. Dragnea spune ca oamenii nu au iesit la vot din cauza ideii de cvorum, care.

Vasile Banescu (Patriarhie): Presa a dezinformat acuznd BOR ca ar fi asociat esecul referendumului cu Liviu Dragnea

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, dezminte informatiile aparute in presa potrivit carora BOR l-ar fi acuzat in vreun fel sau altul pe liderul PSD Liviu Dragnea in legatura cu esecul referendumului privind familia.

ICCJ respinge contestatia lui Liviu Dragnea si mentine sechestrul pe avere

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins miercuri, ca inadmisibila, contestatia depusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva sechestrului pus de DNA pe averea sa in dosarul Tel Drum, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )