Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader, despre propunerile pentru Parchetul European: Prin Ordonanta putem crea baza legala

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader, despre propunerile pentru Parchetul European: Prin Ordonanta putem crea baza legala

Tudorel Toader a declarat ca OUG pentru selectarea celor trei propuneri de procurori pentru Parchetul European din partea Romaniei se justifica deoarece termenul limita este finalul lunii martie. Toader a precizat ca sediul Parchetului va fi in Luxemburg si se discuta extinderea competentelor sale, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader, lovitura devastatoare pentru Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a initiat un proiect de OUG prin care candidatul Romaniei la Parchetul European sa fie desemnat de catre o Comisie speciala pe care ministrul Justitiei o va.

Tudorel Toader, despre candidatura lui Kovesi: nu este o propunere plecata de la Ministerul Justitiei sau de la Guvernul Romaniei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus ca a fost redactat un proiect de ordonanta a Guvernului pentru a crea baza juridica legala pentru a selecta, in prima etapa, cei trei candidati dintre care va fi ales procurorul european din partea Romaniei. Proiectul a fost trimis la CSM, pentru aviz consultativ.

LIDERUL ALDE DIN PE: Kovesi este un candidat valoros pentru Parchetul European

Liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, a raspuns scrisorii USR de sustinere a Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european, spunand ca este un candidat valoros, a precizat, astazi, liderul USR Dan Barna.

Politic show: Guy Verhofstadt: Kovesi este un candidat valoros pentru Parchetul European; Ce spune Rovana Plumb despre o functie de comisar european; ; Victor Ciorbea s-a ntlnit cu trei condamnati penal si cu Luju

Liderul ALDE din Parlamentul European a raspuns scrisorii USR: Kovesi este un candidat valoros pentru Parchetul European. Liderul grupului ALDE din Parlamentul European. Republica Moldova: Igor Munteanu: in acest moment, toate autoritatile statului sunt inhamate la opera de fraudare masiva a alegerilor. Fostul ambasador al Republicii Moldova la Washington.

Kovesi, dupa ce a fost pusa sub invinuire: Cu siguranta va fi afectata candidatura pentru Parchetul European, dar voi merge mai departe (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi a dat asigurari la iesirea de la Parchetul General ca va continua eforturile pentru castigarea functie de procuror european in ciuda faptului ca a fost pusa sub invinuire intr-un dosar af.

Tudorel Toader vrea sa stabileasca prin OUG procedura de selectie a candidatului Romniei pentru Parchetul UE

Tudorel Toader vrea sa stabileasca prin ordonanta de urgenta procedura de desemnare a procurorului european din partea Romaniei, potrivit unui proiect transmis la Consiliul Superior al Magistraturii, scrie Digi24. Documentul prevede ca ministrul Justitiei face lista de propuneri, dupa o selectie facuta de o comisie.

Reactia lui Tudorel Toader privind citarea lui Kovesi: Nu am nicio legatura cu acest dosar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se delimiteaza de citarea fostei sefe DNA Laura Codruta Kovesi la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie vineri, in ziua in care aceasta ar fi trebuit sa dea interviul pentru postul de procuror-sef al Parchetului European.

Tudorel Toader: Protocolul prin care onorariile avocatilor din oficiu cresc cu peste 141% nu reprezinta un compromis

Protocolul prin care onorariile avocatilor cresc cu peste 141% pentru cauzele din oficiu nu reprezinta un compromis, ci o completare a lacunelor vechiului protocol care stabilea cuantumul onorariilor, sustine ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Protocolul care prevede majorarea onorariilor avocatilor din oficiu cu 141%, semnat. Tudorel Toader: Nu reprezinta un compromis

Protocolul intre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania, Ministerul Justitiei si Ministerul Public, prin care onorariile avocatilor din oficiu se majoreaza cu 141 la suta, a fost semnat joi. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca acesta nu reprezinta un compromis.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Nu am nicio legatura cu anchetarea Laurei Kovesi (VIDEO)

Tudorel Toader are, joi, o prima reactie dupa ce Laura Codruta Kovesi a fost pusa sub acuzare in dosarul extradarii lui Nicolae Popa. Ministrul Justitiei sustine ca nu are nicio legatura cu dosarul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )