Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tudorel Toader a discutat cu ministrul sarb al Justitiei despre cererea de extradare a lui Sebastian Ghita

B1 B1,
Tudorel Toader a discutat cu ministrul sarb al Justitiei despre cererea de extradare a lui Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut luni, la sediul Ministerului Justitiei din Serbia, o intrevedere cu omologul Nela Kuburovic, context in care cei doi oficiali au discutat si despre cererea de extradare. continuă pe B1

Ministrul srb al Justitiei, despre extradarea lui Ghita: Stabilirea ndeplinirii conditiilor de extradare este nca n curs la nalta Curte. Serbia va adopta o solutie ct mai curnd posibil

Ministrul sarb al Justitiei, Nela Kuburovic, i-a transmis, luni, ministrului roman al Justitiei, Tudorel Toader, ca procedura privind stabilirea indeplinirii conditiilor de extradare este inca in curs la inalta Curte si ca, ulterior hotararii instantei, va adopta o decizie cat mai curand posibil, arata un comunicat al Ministerului Justitiei.

Extradarea lui Sebastian Ghita, discutata de Tudorel Toader cu ministrul Justitiei din Serbia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut luni o intrevedere cu omologul sau din Serbia, Nela Kuburovic. Subiectul intalnirii celor doi a fost cooperarea dintre cele doua state pe tema aderarii Serbiei la.

Ministrul Tudorel Toader discuta astazi cu omologul sau sarb cazul Sebastian Ghita. Ghita a anuntat ca ii va da lui Toader un memoriu

Ministrul Justitiei Tudorel Toader se va afla luni la Belgrad, unde va discuta cu omologul sau sarb Nela Kuburovic pe tema extradarii lui Sebastian Ghita. La randul sau, Ghita a anuntat deja ca ii va da lui Toader un memoriu prin care va cere suspendarea cererii de extradare, invocand probele false din dosarul sau.

Tudorel Toader, discutie cu omologul sarb despre cererea de extradare a lui Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a abordat in discutia avuta la Belgrad, luni, cu omologul din S.

Tudorel Toader, in Serbia. Ce a spus ministrul Justitiei despre o intalnire cu Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se afla luni la Belgrad, unde a discutat cu omologul sau sarb Nela Kuburovic, timp de o ora. in cadrul intalnirii, a fost discutat si cazul fostului parlamentar Sebastian.

Tudorel Toader, in vizita in Serbia. Va purta discutii cu omologul sau despre cazul Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader merge luni in Serbia, unde va avea o intrevedere cu omologul sau.

Tudorel Toader, pe urmele lui Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se afla in Serbia unde va avea mai multe intalniri oficiale, printre care se numara si cea cu omologul sau, cu care va discuta, printre altele, si despre subiectul.

Tudorel Toader, la Belgrad: ntlniri cu omologul sau si presedintele Curtii Constitutionale a Serbiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se afla in Serbia unde va avea mai multe intalniri oficiale, printre care se numara si cea cu omologul sau, cu care va discuta, printre altele, si despre subiectul Sebastian Ghita, transmite Agerpres.

Lovitura DEVASTATOARE pregatita de SEBASTIAN GHITA la venirea lui Tudorel Toader in Serbia! Sursele CONFIRMA: Ministrul Justitiei, la un pas de a pieri pe limba lui...

Lovitura de proportii pregatita de Sebastian Ghita in Serbia. Acesta intentioneaza sa mearga in acelasi timp cu ministrul roman, Tudorel Toader, la Ministerul Justitiei din Serbia, scrie EVZ, citand.

Iasi: Manifestatie impotriva lui Tudorel Toader, la Universitatea Al. I. Cuza. Tudorel nu esti iesean, mars la Dragnea-n Teleorman! (VIDEO)

Peste 150 de persoane au protestat in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, informeaza B1 TV. Oamenii au cerut demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, suspendat din functia de rector al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3128 seconds )