Libnet.ro
UNICEF

13:45

Dancila, un nou tag pe Facebook pentru Iohannis: Cand imi acceptati invitatia la o confruntare 1-1 in fata romanilor?

B1 B1,
Dancila, un nou tag pe Facebook pentru Iohannis: Cand imi acceptati invitatia la o confruntare 1-1 in fata romanilor?

Sefa PSD Viorica Dancila insista asupra confruntarii cu presedintele Klaus Iohannis intr-o dezbatere electorala. continuă pe B1

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

Dan Barna insista cu alegerile anticipate, dupa consultarile de la Cotroceni. Mesaj pentru Iohannis: Daca vreti cu adevarat sa scapam tara de PSD, aveti curajul sa facem acum anticipate

Liderul USR, Dan Barna, a anuntat pe Facebook ca la consultarile de astazi cu presedintele Klaus Iohannis acesta i-a reconfirmat ca vrea alegeri anticipate, dar considera ca un calendar pentru acestea trebuie abordat abia dupa alegerile prezidentiale. Presedintele Iohannis urmeaza sa aiba consultari si cu liderii PNL si UDMR, Ludovic Orban si Kelemen Hunor, dupa care sa anunte, probabil in cursul dupa-amiezii, premierul desemnat sa formeze noul guvern.

Viorica Dancila: Romania este pregatita pentru un presedinte femeie

Romania este pregatita pentru un presedinte femeie, este stat membru UE si NATO si intotdeauna a avut deschidere si viziune, a declarat miercuri liderul social-democratilor, Viorica Dancila, candidatul PSD la.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )