Libnet.ro
UNICEF

10:45

Fosta sefa a DIICOT, in arest la domiciliu in Italia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fosta sefa a DIICOT, in arest la domiciliu in Italia

Masura va fi mentinuta pana cand instanta se va pronunta cu privire la cererea de extradare Autoritatile italiene au comunicat ca Alina Bica, fost procuror-sef al DIICOT si fost presedinte al ANRP, a fost plasata de judecatorii din Peninsula in arest la domiciliu in perioada in care va fi analizata cererea de extradare care trebuie transmisa de catre statul roman prin Ministerul Justitiei. inaintea dispunerii arestului la domiciliu, Bica a fost audiata in fata instantei italiene, unde si-a spus punctul sau de vedere cu privire la aducerea in tara pentru executarea condamnarii la 4 ani de inchisoare. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, fugara din Romania, in arest la domiciliu pana la o decizie privind extradarea in Romania, a decis o instanta din Italia

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica si omul de afaceri Ioan Bene, condamnati definitiv intr-un dosar de coruptie, vor fi plasati in arest la domiciliu in Italia pana la momentul pronuntarii unei decizii privind extradarea, a decis luni o instanta din Italia, potrivit Mediafax. Bica si Bene - fugari din Romania - au fost prinsi vineri de autoritatile din Italia.

Alina Bica, plasata in arest la domiciliu in Italia, in vederea extradarii. Decizia nu este definitiva

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost plasata in arest la domiciliu, luni, de un judecator din Italia, dupa ce autoritatile din peninsula au prins-o, vineri, alaturi de un alt fugar dat in urmarire internationala, Ioan Bene. Decizia nu este definitiva, putand fi contestata de avocatii Alinei Bica.

Cand se va intoarce Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, din diaspora inculpatilor fugari

Statul roman face demersuri prin Ministerul Justitiei pentru repatrierea Alinei Bica, prinsa si arestata in Italia dupa mai bine de doi ani de la fuga acesteia din tara, in decembrie 2018. Numai ca prinderea fostei sefe a DIICOT nu inseamna automat repatrierea ei, procedurile de extradare fiind unele complicate. in functie de cat de buni sunt avocatii fugarilor, ele pot dura de la cateva luni pana la cativa ani.

Alina Bica ar putea afla, luni, daca ramane in arest pana la extradarea in Romania sau va fi eliberata. Fosta sefa a DIICOT va fi audiata de instanta italiana

Judecatorii din Italia ar putea lua o decizie, luni, in ceea ce priveste mentinerea in arest a Alinei Bica, fost procuror-sef DIICOT, pana la extradarea in Romania, sustin surse judiciare, potrivit.

Alina Bica, in arest la domiciliu pana la extradare - surse

Decizie-bomba in dosarul Alinei Bica, retinuta saptamana trecuta in Italia. Potrivit surselor Antena3, fosta sefa DIICOT va fi plasata in arest la domiciliu, pana in momentul extradarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )