Libnet.ro
UNICEF

15:15

Laura Codruta Kovesi a votat la Helsinki

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Laura Codruta Kovesi a votat la Helsinki

Fosta sefa DNA, in prezent procuror general european, Laura Codruta Kovesi, a votat la Helsinki, in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri prezidentiale 2019, turul II. Procurorul-sef al UE, Laura Codruta Kovesi, a votat la Helsinki

Procurorul european, Laura Codruta Kovesi, a votat vineri, in prima zi de vot din al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale, la sectia 118 din Helsinki, a informat Ambasada Romaniei in Republica Finlanda pe pagina de Facebook.

FOTO Astia voteaza pe banda rulanta. Codruta Kovesi, la urne Helsinki. Se anunta un nou record de prezenta. Cati romani din diaspora au votat vineri

Fosta sefa DNA, in prezent procuror general european, Laura Codruta Kovesi, a votat vineri la Helsinki, in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Peste 48. 000 de romani din strainatate - astia, cum i-a numit Viorica Dancila - au votat pana vineri pana la ora 18. 00, cu aproximativ 7. 000 mai multi decat la primul tur.

Laura Codruta Kovesi a votat la Helsinki pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, proaspat numita in functia de procuror-sef al Parchetului European, s-a prezentat vineri la urne la o sectie de votare din capitala Finladei, Helsinki. Acesta si-a exercitat dreptul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )