Libnet.ro
UNICEF

16:15

Olguta Vasilescu, recuperata in echipa Marcel Ciolacu. Ce functie a primit fosta sefa de campanie a Vioricai Dancila

B1 B1,
Olguta Vasilescu, recuperata in echipa Marcel Ciolacu. Ce functie a primit fosta sefa de campanie a Vioricai Dancila

Lia Olguta Vasilescu si-a facut loc printre noii sefi din PSD, dupa decapitarile de marti seara. Dupa ce a contribuit la infrangerea rusinoasa a Vioricai Dancila la alegeri, din pozitia de sefa de. continuă pe B1

Cei 10 baroni PSD care au fost umiliti de Iohannis la prezidentiale: Oprisan, Olguta Vasilescu si Firea, in topul rusinii

Mai multi lideri locali cu greutate au pierdut alegerile in judetele pe care le controleaza, potrivit datelor publicate de AEP. Viorica Dancila a incasat cele mai usturatoare infrangeri in judetele conduse de Marian Oprisan, Lia Olguta Vasilescu, Gabriela Firea, Dumitru Buzatu, Felix Stroe, Marcel Ciolacu, Rovana Plumb, Ionel Arsene, Dan Nica si Gabriel Zetea. Candidatul PSD s-a impus in numai cinci judete.

Marcel Ciolacu arunca bomba: Plata, pentru 10 august, PSD-ul si-a primit-o. Am pierdut alegerile!

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat, miercuri, la finalul sedintei cu noua conducere a PSD, ca evenimentele din 10 august au contribuit la pierderea alegerilor prezidentiale de catre Partidul.

Marcel Ciolacu a prezentat noua echipa de conducere a PSD: Cine preia fraiele partidului dupa demisia Vioricai Dancila (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedinte interimar al PSD, a prezentat marti seara noua conducere a partidului dupa demisia Vioricai Dancila de la sefia formatiunii. Astfel, functia de secretar general va fi.

Marcel Ciolacu, mesaj acid la adresa lui Eugen Teodorovici: Fiecare avem drepturi de a iesi mai demn, mai penibil dntr-o infrangere

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, transmite un mesaj acid despre reactia lui Eugen Teodorovici dupa ce acesta a ramas fara functie la conducerea PSD. Fiecare dintre noi, cand iesim.

Marcel Ciolacu, dupa ce Eugen Teodorovici a anuntat ca da PSD in judecata: Avem felul nostru de a iesi dintr-o infrangere mai demn, mai nedemn, mai penibil, mai putin penibil (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reactionat, dupa ce Eugen Teodorovici, a carui functie de presedinte executiv a fost dizolvata dupa demisiile colegilor sai din CExN, a afirmat ca da in.

Marcel Ciolacu este noul presedinte interimar al PSD

Dupa demisia Vioricai Dancila din functie, Marcel Ciolacu a fost numit presedinte interimar al PSD, a anuntat liderul PSD al Sectorului 1, Dan Tudorache, la finalul sedintei Comitetului Executiv, desfasurata la sediul central al partidului, marti seara.

Marcel Ciolacu devine presedinte interimar al PSD, dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a demisionat din functie, in locul sau fiind numit presedinte interimar Marcel Ciolacu, a anuntat liderul PSD Sector 1, Dan Tudorache, la finalul sedintei CExN. Potrivit.

Cum arata Lia Olguta Vasilescu la inceputul carierei. Era bruneta si cu parul lung. Nu o recunosti FOTO

De la redactor al cotidianul Cuvantul Libertatii la ministru al Muncii in Guvernul Dancila. Cum arata Lia Olguta Vasilescu la inceputul carierei? Cum arata Lia Olguta Vasilescu la inceputul carierei? Lia Olguta Vasilescu 45 de ani) s-a nascut in Craiova si a detinut functia de ministru al Muncii si Justitiei Sociale in cadrul Guvernului Dancila.

Lia Olguta Vasilescu, dupa ce i-ar fi cerut demisia lui Dancila: Asezati in dispozitiv de lupta!

Lia Olguta Vasilescu a postat un mesaj, pe contul sau de Facebook, in care a elucidat misterul de dupa sedinta CEx a PSD. I-a cerut sau nu demisia Vioricai Dancila? Lia Olguta Vasilescu, dupa ce i-ar fi cerut demisia lui Dancila Marti seara, 26 noiembrie, a avut loc o sedinta CEx, la sediul PSD din .

OLGUTA VASILESCU: Rolul meu a fost doar sa mobilizez partidul

Lia Olguta Vasilescu, fost sef al campaniei electorale a candidatului PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, afirma ca, in aceasta calitate, nu a facut strategii si nici nu a creat mesaje, rolul sau fiind doar sa mobilizeze partidul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2609 seconds )