Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rise Project: Fugara Alina Bica a plecat de mult din Costa Rica Fosta sefa DIICOT a fost condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea faptuitorului

B1 B1,
Rise Project: Fugara Alina Bica a plecat de mult din Costa Rica Fosta sefa DIICOT a fost condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea faptuitorului

Fugara Alina Bica a parasit de mult Costa Rica, a scris, joi, Rise Project, pe Facebook, in contextul in care fosta sefa DIICOT a fost condamnata la patru ani de inchisoare cu executare de catre inalta Cu. continuă pe B1

UPDATE Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, data in urmarire internationala dupa ce a fost condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica, condamnata definitiv miercuri la 4 ani de inchisoare cu executare, a fost data in urmarire. Fotografia si informatiile despre Alina Bica au fost publicate pe site-ul Politiei Romane, la rubrica persoane urmarite. Ulterior, aceasta a fost data si in urmarire internationala. Alina Bica a fugit din Romania la inceputul anului trecut si s-a aflat o perioada in Costa Rica, de unde insa ar fi plecat.

Alina Bica, fugara din Romania, a fost condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare - UPDATE

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost condamnata definitiv, miercuri, la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender. Alina Bica, fugara din Romania, ar urma sa fie data in urmarire internationala pentru executarea pedepsei, conform procedurii.

Ce s-a intamplat dupa ce trei politisti au ajuns acasa la Alina Bica! Imaginile au fost facute publice

Alina Bica a fost data in urmarire internationala, dupa ce instanta suprema i-a respins apelul. Pedeapsa: 4 ani de inchisoare cu executare. Trei politisti din Bucuresti s-au dus acasa la fosta sefa DIICOT. Ce s-a intamplat dupa ce trei politisti au ajuns acasa la Alina Bica Surse judiciare, citate de Mediafax, au declarat, miercuri seara, .

Alina Bica, 4 ani de inchisoare cu executare. Unde se afla acum fosta sefa DIICOT

Alina Bica a fost condamnata la patru ani de inchisoare cu executare intr-un dosar de favorizare a faptuitorului, dupa ce procesul s-a reluat de la zero, in urma contestatiei cu privire la constituirea completului de cinci judecatori. Decizia magistratilor este una definitiva. Alina Bica a fost condamnata definitiv la patru ani de inchisoare cu executare .

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, data in urmarire dupa condamnarea definitiva

Politia Romana a dat-o in urmarire pe fosta sefa DIICOT Alina Bica, dupa ce instanta suprema i-a respins apelul, aceasta ramanand cu pedeapsa 4 ani de inchisoare cu executare. Fotografia si detaliile despre Alina Bica au fost publicate pe site-ul Politiei.

Unde se afla Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, condamnata definitiv la patru ani de inchisoare

Alina Bica a fost data in urmarire internationala dupa ce a fost condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost acuzata de DNA ca l-a favorizat pe omul de afaceri, Ovidiu.

Unde se afla acum Alina Bica, condamnata definitiv la patru ani de inchisoare. Ministrul Justitiei, dezvaluire de ultima ora: Daca nu ma insel, e intr-o tara europeana

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, joi, ca regreta situatia in care a ajuns Alina Bica, fosta sefa a DIICOT si fostul sau secretar de stat in primul mandat de ministru, precizand ca aceasta.

Alina Bica a fost data in urmarire

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, miercuri, condamnarea fostei sefe a DIICOT Alina Bica la 4 ani de inchisoare cu executare. Verdictul a fost dat dupa rejudecarea apelului in dosarul in care aceasta fusese condamnata la aceeasi pedeapsa pentru favorizarea faptuitorului.

Alina Bica, data in urmarire internationala. Fosta sefa DIICOT a fost condamnata definitiv la patru ani de inchisoare

Alina Bica a fost dat in urmarire internationala dupa ce a fost condamnata definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost acuzata de DNA ca l-a favorizat pe omul de afaceri, Ovidiu Te.

inalta Curte a condamnat-o, din nou, definitiv pe Alina Bica

Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), a fost condamnata definitiv, ieri, la 4 ani de inchisoare cu executare. Condamnarea, pronuntata de completul de cinci judecatori al inaltei Curti de Casatie si Justitie, priveste dosarul in care Bica este acuzata de favorizarea omului de afaceri Ovidiu Tender.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )