Libnet.ro
UNICEF

01:05

Val de demisii in CEx-ul PSD. Lia Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Carmen Dan au renuntat la functii

Antena3 Antena3,
Val de demisii in CEx-ul PSD. Lia Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Carmen Dan au renuntat la functii

Lia Olguta Vasilescu, sefa de campanie a Vioricai Dancila, si-a dat demisia in Comitetul Executiv National, din functia de vicepresedinte. Pana la acest moment, mai multi vicepresedinti din cei 16. continuă pe Antena3

Val de demisii in PSD. Lia Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Carmen Dan au renuntat la functii

Lia Olguta Vasilescu, sefa de campanie a Vioricai Dancila, si-a dat demisia in Comitetul Executiv National, din functia de vicepresedinte. Pana la acest moment, mai multi vicepresedinti din cei 16.

Val de demisii in PSD. Mihai Fifor, Lia Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Carmen Dan, printre cei care au renuntat la functii

Val de demisii in PSD. Mihai Fifor, Lia Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Carmen Dan, printre cei care au renuntat la functii.

Bomba in CEx. Lia Olguta Vasilescu i-a cerut demisia Vioricai Dancila

Lia Olguta Vasilescu i-a cerut, marti seara, demisia Viorica Dancila din functia de presedinte al PSD. Stire in curs de actualizare .

Bomba in CEx. Lia Olguta Vasilescu i-a cerut demisia Vioricai Dancila

Lia Olguta Vasilescu i-a cerut, marti seara, demisia Viorica Dancila din functia de presedinte al PSD. Stire in curs de actualizare .

Lia Olgulta Vasilescu a rabufnit! Mesaj dur catre adversarii politicii: Ce sa te astepti de la o hoarda de maimute?

Lia Olguta Vasilescu a mai recurs la un nou atac catre rivalii din tabara liberala. Ce mai transmite acum sefa de campanie a PSD? Lia Olguta Vasilescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care transmite ca liderii guvernului PNL au un manual de injurii la adresa celor din tabara social-democrata, pe .

Cei 10 baroni PSD care au fost umiliti de Iohannis la prezidentiale: Oprisan, Olguta Vasilescu si Firea, in topul rusinii

Mai multi lideri locali cu greutate au pierdut alegerile in judetele pe care le controleaza, potrivit datelor publicate de AEP. Viorica Dancila a incasat cele mai usturatoare infrangeri in judetele conduse de Marian Oprisan, Lia Olguta Vasilescu, Gabriela Firea, Dumitru Buzatu, Felix Stroe, Marcel Ciolacu, Rovana Plumb, Ionel Arsene, Dan Nica si Gabriel Zetea. Candidatul PSD s-a impus in numai cinci judete.

Ce se intampla cu banii romanilor. Olguta Vasilescu: Nu este nicio gaura la buget!

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, vine cu afirmatii grave in ceea ce priveste deficitul bugetar anuntat de Guvernul Orban. Lia Olguta Vasilescu sustine ca nici vorba de o gaura la buget, din.

Olguta Vasilescu atac furibund la adresa Guvernului Orban: Au venit prostii iresponsabili

Olguta Vasilescu vine cu critici dure la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban. Au venit prostii iresponsabili, sustine Olguta Vasilescu pe Facebook, care preia o postare a consilierului sau din.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Olguta Vasilescu, mesaj pentru romani in ziua alegerilor prezidentiale

Olguta Vasilescu a votat duminica dimineata, la Colegiul Sfantul Sava din Bucuresti, alaturi de Viorica Dancila. Fostul ministru al Muncii a declarat ca a votat pentru o Romanie.

LIVETEXT Viorica Dancila a demisionat din functia de presedinte PSD (surse) Sedinta tensionata la CEx: Liderii PSD se reunesc pentru a decide cine va conduce partidul, dupa infrangerea de la prezidentiale

Rasturnare de situatie la varful PSD: Pozitia de forta a lui Marcel Ciolacu, care parea ca detine sustinerea majoritatii liderilor pentru a prelua conducerea partidului, nu mai este la fel de sigura, dupa ce taberele par a se fi schimbat in randul social-democratilor. Niculae Badalau, Eugen Teodorovici si Marian Oprisan au inceput negocieri cu liderii de organizatii, iar Viorica Dancila nu mai vrea sa demisioneze, asa cum ii promisese lui Ciolacu cu o seara in urma. Liderii PSD se reunesc marti seara, de la ora 18. 30, la sediul partidului din Soseaua Kiseleff, intr-o sedinta care se anunta foarte tensionata. 49 Viorica Dancila a demisionat din functia de presedinte PSD23. 25 Social democratii au oprit sedinta CEX pentru o mica pauza. 39 Viorica Dancila si Eugen Teodorovici nu vor sa demisioneze. Potrivit statutului PSD presedintele, presedintele executiv si secretarul general al partidului sunt alesi sau revocat in congres. Cu alte cuvinte daca Dancila si Teodorovici nu pot fi inlocuiti deca dupa convocarea unui congres. 18 Mihai Fifor a demisionat din functia de secretar general al partidului21:36 8 dintre cei 16 vicepresedinti au demisionat pana in prezent21:32 Paul Stanescu si Gabriel Mutu au demisionat din functia de vicepresedinte21:25 A demisionat si Carmen Dan din functia de vicepresedinte PSD21:01 Lia Olguta Vasilescu a cerut demisia intregii conduceri si a afirmat, potrivit unor surse: Toti stiam ca nu are nicio sansa. Toti am gresit.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )