Libnet.ro
UNICEF

09:30

Viorica Dancila, despre faptul ca Olguta Vasilescu, fosta sa sefa de campanie, i-a cerut demisia: Fiecare si-a spus punctul de vedere. Cand am venit, deja hotararea era aproape luata (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, despre faptul ca Olguta Vasilescu, fosta sa sefa de campanie, i-a cerut demisia: Fiecare si-a spus punctul de vedere. Cand am venit, deja hotararea era aproape luata (VIDEO)

Viorica Dancila a demisionat marti de la conducerea PSD, dupa o sedinta tensionata a Comitetului Executiv National in care mai multi lideri ai partidului i-aucerut sa renunte la functie dupa esecul. continuă pe B1

Dancila, despre motivele esecului la prezidentiale: Presedintele partidului nu poate castiga daca se pierde in teritoriu

Candidatul PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, care a pierdut in fata actualului presedinte Klaus Iohannis, a declarat duminica intr-un interviu la Digi 24 ca in ciuda diferentei mari de scor fata de oponenentul sau crede ca multi alegatori au votat-o pe ea si nu in principal partidul. De asemenea, a spus ca esecul trebuie asumat mai ales de cei care au pierdut in teritoriu.

Marcel Ciolacu, dezvaluiri despre intalnirea cu Viorica Dancila: A fost o discutie calma, asezata si productiva

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a precizat, luni seara, intr-o postare pe Facebook, ca a avut o discutie calma, asezata si productiva cu Viorica Dancila despre.

Olguta Vasilescu, recuperata in echipa Marcel Ciolacu. Ce functie a primit fosta sefa de campanie a Vioricai Dancila

Lia Olguta Vasilescu si-a facut loc printre noii sefi din PSD, dupa decapitarile de marti seara. Dupa ce a contribuit la infrangerea rusinoasa a Vioricai Dancila la alegeri, din pozitia de sefa de.

Viorica Dancila, la iesirea de la urne: Cine se scoala de dimineata ajunge departe. Am votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi (FOTO, VIDEO)

Candidatul PSD in alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a votat duminica dimineata, in jurul orei 08. Fostul premier a venit insotita de sefa ei de campanie, Lia Olguta Vasilescu. Dancila a.

Olguta Vasilescu, sefa de campanie a lui Dancila, se disculpa: M-am ocupat doar de mobilizarea filialelor partidului

Sefa campaniei electorale a Vioricai Dancila, Olguta Vasilescu, spune ca nu s-a ocupat nici de strategiile de campanie si nici nu a elaborat mesajele transmise de candidatul PSD in cursa pentru alegerile prezidentiale, Vasilescu afirmand ca ea s-a ocupat doar de mentinerea legaturii cu partidul si cu cei din teritoriu.

Victor Ponta: Daca o pui pe Olguta Vasilescu sef de campanie, de ce te miri ca ai luat scorul lui Vadim Tudor? Ce spune despre Ciolacu la sefia PSD

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, la TVR, ca nici Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, sau Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, nu ar fi castigat in fata lui Klaus Iohannis, in turul doi, dar ca nu ar fi obtinut un scor atat de mic precum Viorica Dancila.

Bomba in CEx. Lia Olguta Vasilescu i-a cerut demisia Vioricai Dancila

Lia Olguta Vasilescu i-a cerut, marti seara, demisia Viorica Dancila din functia de presedinte al PSD. Stire in curs de actualizare .

Bomba in CEx. Lia Olguta Vasilescu i-a cerut demisia Vioricai Dancila

Lia Olguta Vasilescu i-a cerut, marti seara, demisia Viorica Dancila din functia de presedinte al PSD. Stire in curs de actualizare .

OLGUTA VASILESCU: Rolul meu a fost doar sa mobilizez partidul

Lia Olguta Vasilescu, fost sef al campaniei electorale a candidatului PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, afirma ca, in aceasta calitate, nu a facut strategii si nici nu a creat mesaje, rolul sau fiind doar sa mobilizeze partidul.

Val de demisii in PSD. Lia Olguta Vasilescu, Paul Stanescu si Carmen Dan au renuntat la functii

Lia Olguta Vasilescu, sefa de campanie a Vioricai Dancila, si-a dat demisia in Comitetul Executiv National, din functia de vicepresedinte. Pana la acest moment, mai multi vicepresedinti din cei 16.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )