Libnet.ro
UNICEF

23:00

Viorica Dancila: Noi am fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: Noi am fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta (VIDEO)

Sefa PSD, Viorica Dancila, a declarat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca partidul pe care il conduce ar fi dispus sa se alieze cu Pro Romania, dar din aceasta alianta ar trebui sa. continuă pe B1

Viorica Dancila: Noi am fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta

Presedintele PSD Viorica Dancila a anuntat marti seara, la postul B1 TV, ca partidul pe care-l conduce ar fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar cu conditia ca din formatiune sa nu mai faca parte Victor Ponta, pe care l-a acuzat ca vrea sa distruga PSD.

Dancila: Noi am fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, spune ca ar fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta. Noi nu avem nimic cu oamenii din Pro Romania. Victor Ponta are un singur scop: sa distruga PSD, vrea sa ia oamenii PSD, nu vrea din alta parte, vrea din PSD pentru ca vede in PSD nu mai este dorit, afirma Dancila.

Ponta, propunere-soc pentru Viorica Dancila. Este vorba despre fuziunea PSD - Pro Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat marti seara ca ii propune liderului PSD Viorica Dancila, care a avansat scenariul unirii PSD cu Pro Romania dar fara Victor Ponta, sa-si dea demisia.

Victor Ponta: Dancila si-a lansat candidatura la prezidentiale alaturi de oamenii care ii vor lua locul Ce spune liderul Pro Romania despre faptul ca PSD va vota guvernul PNL

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, duminica seara, ca Viorica Dancila si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie alaturi de oamenii care ii vor lua locul la sefia.

Basescu, despre Ponta: A ajuns si natafletul asta sa spuna Fara Viorica Dancila!. Cine-i, frate, Dancila? A, daca spunea Fara Basescu!, ii intelegeam!

Traian Basescu a declarat ca Victor Ponta este marele castigator al rezultatului motiunii de cenzura. in opinia fostului presedinte, liderul Pro Romania urmareste sa acapareze PSD. Ar fi de tot rasul.

Mircea Diaconu, despre Viorica Dancila: Un leu ranit este mai periculos decat unul sanatos

Actorul Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidentiale sustinut de Pro Romania si ALDE, a afirmat sambata ca nu negociaza cu PSD ca sa fie sustinut in cursa pentru Palatul Cotroceni. Cifrele,.

Surse: Nemultumiri in Pro Romania in urma negocierilor pentru viitorul guvern

Trecerea motiunii de cenzura a dat startul negocierilor pentru formarea unei noi majoritati care sa dea viitorul guvern. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, declarase inainte de demiterea echipei Dancila ca e deschis la discutii cu PSD si ALDE pentru formarea unui nou Cabinet, insa demersul a esuat, ceea ce a dus la aparitia unor nemultumiri in randul alesilor Pro Romania, potrivit unor surse politice.

VIDEO Nunta la PSD: Demisa de Parlament, Viorica Dancila a jucat invartita

In mediul online au aparut noi imagini cu premierul demis Viorica Dancila de la nunta lui Gabriel Zetea, presedintele CJ Maramures. in imagini se poate vedea ca Dancila joaca invartita, dupa ce alta inregistrare o surprindea intr-o hora.

Serban Valeca, la lansarea candidaturii liderului PSD la alegerile prezidentiale: Noi in Arges o vedem pe Viorica Dancila ca o gospodina

Viorica Dancila, liderul partidului PSD si candidatul la prezidentiale, este vazuta ca o gospodina in Arges, a spus vicepresedintele PSD Serban Valeca.

Viorica Dancila imparte banii promisi inainte de motiunea de cenzura. Calcule politice date peste cap in ultima clipa

Viorica Dancila imparte bani promisi inaintea motiunii de cenzura. Astazi ar putea fi aprobata alocarea a 1,4 miliarde de lei autoritatilor locale pentru plata facturilor restante. De asemenea, noi finduri vor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )