Libnet.ro
UNICEF

22:00

Baronul PSD Marian Oprisan, multumiri pentru Viorica Dancila: Revenim la normalitate! Presedintii consiliilor judetene se intorc la cetateni

B1 B1,
Baronul PSD Marian Oprisan, multumiri pentru Viorica Dancila: Revenim la normalitate! Presedintii consiliilor judetene se intorc la cetateni

Marian Oprisan, baron PSD de Vrancea si presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a multumit Guvernului si premierului Viorica Dancila pentru Ordonanta de Urgenta prin care presedintii de consilii. continuă pe B1

Eugen Tomac, scrisoare deschisa pentru Viorica Dancila: Nu omorati presa de limba romana din Republica Moldova!

Liderul PMP, Eugen Tomac, i-a adresat duminica o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila, prin care ii cere sa nu omoare presa de limba romana din Republica Moldova. in scrisoarea publiata.

Marian Oprisan ii multumeste Vioricai Dancila pentru Ordonanta privind alegerea sefilor de CJ prin vot uninominal: Revenim la normalitate

Presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, Marian Oprisan, multumeste Guvernului si premierului Viorica Dancila pentru Ordonanta de Urgenta prin care presedintii de consilii judetene vor fi alesi din nou prin votul direct al cetatenilor, nu prin votul consilierilor judeteni, cum este acum. Oprisan sustine ca prin introducerea votului uninominal se revine la normalitate, iar presedintii consiliilor judetene se intorc la cetateni.

Viorica Dancila, dupa vizita Papei Francisc in Romania: Multumesc Sanctitatii Sale pentru caldura si bucuria pe care ni le-a oferit

Premierul Viorica Dancila a transmis, luni, in debutul sedintei de Guvern, multumiri Sanctitatii Sale Papa Francisc pentru caldura si bucuria pe care le-a oferit in cele trei zile ale vizitei sale in Romania, dar si pentru mesajele de suflet si de binecuvantare pe care le-a transmis poporului roman.

Viorica Dancila se dezice de Liviu Dragnea, intr-un interviu pentru PRESA STRAINA: Au existat multe probleme. PSD va reveni la integritate, meritocratie si transparenta

Viorica Dancila schimba radical strategia dupa ce fostul sau sef Liviu Dragnea a ajuns in inchisoare. Premierul a inlaturat deja o parte dintre oamenii apropiati fostului lider al partidului, printre care.

Marian Oprisan ii da replica lui Klaus Iohannis: Presedintele face o eroare

Direct vizat de atacul presedintelui, Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judeten Vrancea, i-a dat replica lui Klaus Iohannis in direct la Antena 3. Oprisn il atentioneaza pe Iohnnis ca si.

Remus Borza, noul consilier al premierului Viorica Dancila, s-a inscris in PSD

Deputatul Remus Borza, numit de Viorica Dancila consilierul sau onoric pe probleme economice, s-a inscris in PSD, dupa ce in ultimii doi ani a activat ca independent. Borza a fost inainte membru ALDE, grup.

Digi24: VIDEO. Viorica Dancila si liderii PSD s-au inghesuit sa-l atinga pe Papa Francisc

Viorica Dancila si liderii PSD s-au inghesuit sa-l atinga pe Papa Francisc, la plecarea acestuia de pe scena din fata Palatului Culturii.

Politico: Premierul roman Viorica Dancila promite ca va renunta la controversatele schimbari judiciare

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a spus ca va abandona controversatele reforme judiciare, semnalizand o schimbare in directia partidului sau, dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a fost incarcerat, saptamana trecuta, scrie Politico.

Cum s-a imbracat Viorica Dancila pentru intalnirea cu Papa Francisc. Diferenta dintre ea si Carmen Iohannis

Cum s-a imbracat Viorica Dancila pentru intalnirea cu Papa Francisc. Diferenta dintre ea si Carmen Iohannis, de aceasta data, n-a vrut sa iasa in evidenta. Ea a ales o tinuta simpla, relativ sobra si foarte decenta. Cum s-a imbracat Viorica Dancila pentru intalnirea cu Papa Francisc Viorica Dancila este renumita pentru tinutele sale decente, aproape [] .

VIORICA DANCILA: Va fi modificata legislatia privind alegerea presedintelui Consiliului Judetean

Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi, in debutul sedintei de Guvern, ca va fi modificata legislatia pentru ca presedintele Consiliului Judetean sa fie ales din nou prin vot direct de catre cetateni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )