Libnet.ro
UNICEF

12:15

Basescu: Decizia CCR care face din ministrul Justitiei un sef al presedintelui Romniei este inacceptabila. Daca mine devine Dancila ministrul Justitiei?

Hotnews Hotnews,
 Basescu: Decizia CCR care face din ministrul Justitiei un sef al presedintelui Romniei este inacceptabila. Daca mine devine Dancila ministrul Justitiei?

Traian Basescu sustine ca decizia CCR privind revocarea procurorilor sefi este inacceptabila, iar legea trebuie modificata astfel incat sa se revina la dubla cheie in numirea si revocarea la acest nivel. Nu se poate sa fie lasata pe mana unui om politic numirea si revocarea procurorilor. Pentru ca acel om politic este sub controlul partidului. Azi e tudorel Toader ministrul Justitiei, dar daca maine devine Dancila ministrul Justitiei? , a spus Basescu. continuă pe Hotnews

Basescu, atac la adresa Guvernului: Decizia CCR care face din ministrul Justitiei un sef al Presedintelui este inacceptabila. Daca Dancila devine maine ministrul Justitiei?

Traian Basescu a sustinut sambata, la Congresul extraordinar al formatiunii, ca decizia Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi face din ministrul Justitiei un sef al.

Basescu: Decizia CCR care face din ministrul Justitiei un sef al presedintelui este inacceptabila. Daca Dancila devine maine ministrul Justitiei?

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut sambata, la Congresul extraordinar al formatiunii, ca decizia Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi face din ministrul Justitiei un sef al presedintelui, iar acest lucru este inacceptabil. El spune ca numirea unui procuror nu poate fi lasata in mana unui om politic si se intreaba cum ar fi daca premierul Viorica Dancila ar deveni manie ministrul Justitiei.

Basescu, despre decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: Face din ministrul Justitiei un sef al presedintelui. Inacceptabil! (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, la congresul extraordinar al PMP, ca decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi face din ministrul Justitiei un sef al presedintelui tarii, fapt.

Tudorel Toader, dupa ce a primit raspunsul OECD pe tema afirmatiilor lui Drago Kos, care a criticat decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: Kos nu este seful structurii anticoruptie din OECD si nu a vorbit n numele organizatiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris mieruri pe Facebook, dupa ce a primit raspunsul OECD pe tema afirmatiilor lui Drago Kos pentru Ziare. com, prin care a criticat decizia CCR privind revocarea lui Kovesi, ca acesta nu este seful structurii anticoruptie din OECD si nu a vorbit in numele organizatiei. Conform lui Toader, OECD i-a transmis ca nu poate comenta pe tema modului in care afirmatiile acestuia au fost reflectate in presa din Romania. UPDATE Ioana Ene Dogiu ziare. com), la Realitatea TV: Ministrul Tudorel Toader a extras cuvantul anticoruptie din titulatura lui lui Drago Kos si apoi vorbeste de dezinformareUPDATE Tudorel Toader a fost in direct la Antena 3, prilej pentru Gadea si Antena 3 sa iii ceara demisia Ioanei Ene Dogioiu pentru fake news.

Tudorel Toader, dupa ce a primit raspunsul OECD pe tema afirmatiilor lui Drago Kos, care a criticat decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: Kos nu este seful structurii anticoruptie din OECD si nu a vorbit n numele organizatiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris mieruri pe Facebook, dupa ce a primit raspunsul OECD pe tema afirmatiilor lui Drago Kos pentru Ziare. com, prin care a criticat decizia CCR privind revocarea lui Kovesi, ca acesta nu este seful structurii anticoruptie din OECD si nu a vorbit in numele organizatiei. Conform lui Toader, OECD i-a transmis ca nu poate comenta pe tema modului in care afirmatiile acestuia au fost reflectate in presa din Romania.

Niculae Badalau: n cazul n care presedintele Iohannis nu pune n aplicare decizia CCR privind revocarea lui Kovesi, trebuie sa se aplice legea penala

Senatorul PSD Niculae Badalau a spus ca Ministerul Justitiei trebuie sa notifice institutia presedintelui sa respecte decizia CCR de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi si sa o puna in aplicare, altfel trebuie aplicata legea penala.

PSD ar putea face plangere penala pe numele lui Iohannis daca nu respecta decizia CCR. Badalau: Toata lumea trebie sa respecte legea

Niculae Badalau a declarat miercuri ca nu este exclusa o plangere penala pe numele presedintelui Klaus Iohannis, daca acesta nu respecta decizia CCR de revocare a Laurei Codruta Kovesi. Absolut.

Tudorel Toader acuza un site de stiri de dezinformare. Ce raspuns a primit ministrul Justitiei de la OECD

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face publica o parte din corespondenta sa cu Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD), dupa afirmatiile unui oficial din cadrul Organizatiei, Drago Kos, ca.

Attila Korodi: Iohannis trebuie sa aplice decizia CCR

Deciziile Curtii Constitutionale trebuie executate, intr-un stat de drept, pentru ca altfel se creeaza o bresa si un haos in toata structura institutionala, a declarat, miercuri, la RFI, liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, care crede ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa aplice decizia CCR privind revocarea Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA si abia apoi sa faca o dezbatere publica.

Ministrul Justitiei, despre extradarea lui Sebastian Ghita: Nu avem niciun temei juridic sa retragem solicitarea

Tudorel Toader a declarat ca Ministerul Justitiei nuare niciun temei sa retraga solicitarea de extradare in cazul lui Sebastian Ghita. Ministrul Justitiei a spus ca atunci candva fi pronuntata de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )