Libnet.ro
UNICEF

16:00

Codrin Stefanescu: Prea multe lipitori si tradatori pe metru patrat. Unii dintre ei vor sa ne fie Sefi

Adevărul Adevărul,
Codrin Stefanescu: Prea multe lipitori si tradatori pe metru patrat. Unii dintre ei vor sa ne fie Sefi

Fostul secretar general PSD Codrin Stefanescu, a afirmat miercuri seara, cu cateva zile inainte de Congresul partidului in care se vor stabili functii de conducere, ca exista prea multi tradatori si ca acesta nu se va supune lor. continuă pe Adevărul

Codrin Stefanescu, demis din functia de secretar general al PSD dupa incarcerarea lui Dragnea, candideaza iar pentru acest post

Codrin Stefanescu isi va depune, marti, candidatura pentru functia de secretar general al PSD, functie pe care a detinut-o pana la condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea. Stefanescu se prezinta ca fiind cu bune si cu rele si ca a fost permanent si neconditionat alaturi de partid, de liderii judeteni, de primari, de consilierii judeteni si locali.

IN CADRUL PSD: Codrin Stefanescu candideaza pentru functia de secretar general

Codrin Stefanescu a anuntat ca astazi isi va depune candidatura pentru functia de secretar general al PSD, adaugand ca toate actiunile sale sunt pentru binele partidului.

Codrin Stefanescu, lista cu prezidentiabilii PSD: Eu merg pe ideea ca sunt cinci sase oameni (VIDEO)

Codrin Stefanescu anunta prioritate zero in PSD daca va reveni la conducerea secretariatului general.

Codrin Stefanescu, candideaza: Vreau sa fiu parte a reinvierii acestui partid, neconditionat

Codrin Stefanescu a anuntat ca marti, la ora 12,30, isi va depune candidatura pentru functia de secr.

Codrin Stefanescu candideaza pentru functia de secretar general: imi pun tot sufletul pentru PSD

Codrin Stefanescu a anuntat ca marti, la ora 12,30, isi va depune candidatura pentru functia de secretar general al PSD, adaugand ca toate actiunile sale sunt pentru binele partidului. Ma.

Codrin Stefanescu: Miza noastra este sa avem un candidat care sa ajunga in turul doi la prezidentiale

Codrin Stefanescu a declarat pentru Antena 3 ca miza partidului este sa aiba un candidat care sa ajunga in turul doi la alegerile prezidentiale. Am dat o lista de colegi din PSD care au sanse sa.

Codrin Stefanescu: M-a socat ca unii colegi au uitat de Dragnea fix in ziua in care a primit condamnarea. M-a surprins lipsa de caracter

La o zi dupa ce liderul interimar al PSD Viorica Dancila afirma ca PSD va testa si un candidat comun PSD-ALDE pentru alegerile prezidentiale, fostul secretar general al partidului, Codrin Stefanescu, a afirmat la RFI ca social-democratii trebuie sa vina cu un candidat propriu. Totodata, acesta a declarat ca e socat de colegii care au uitat de Dragnea fix in ziua in care a fost condamnat si ca PSD e intr-o situatie grava.

Codrin Stefanescu: PSD trebuie sa aiba un candidat propriu la presedintie

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu crede ca PSD ar trebui sa aiba un candidat propriu la presedintie. Probabil ca o sa facem acest sondaj nu cu o singura casa de sondare a opiniei.

GHEORGHE ZAMAN, IEN: Romania are prea multe taxe

Tara noastra are prea multe taxe, dar nu sunt benefice pentru ca ocupa si timp si costa ca sa le incasam, a declarat, ieri, directorul Institutului de Economie Nationala, Gheorghe Zaman, in cadrul unei conferinte.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )