Libnet.ro
UNICEF

16:30

Iohannis, la Forumul Initiativei celor Trei Mari: Romania are potentialul de a deveni o platforma energetica

B1 B1,
Iohannis, la Forumul Initiativei celor Trei Mari: Romania are potentialul de a deveni o platforma energetica

Presedintele Klaus Iohannis gazduieste, luni si marti, cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, la care participa, printre altii, noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente, un. continuă pe B1

Summitul Initiativei celor Trei Mari, la Bucuresti

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va participa pentru prima data la Summitul Initiativei celor Trei Mari luni si marti la Bucuresti, a informat vineri Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

Propunerile Romaniei pentru summit-ul Initiativei celor Trei Mari

Reuniunea la nivel inalt de la Bucuresti a Initiativei celor Trei Mari, ce se desfasoara luni si marti, urmareste sa acorde sustinere politica statelor participante pentru o lista regionala de proiecte de interconectare in domeniile energiei, transporturilor si digital.

Anunt de ultima ora al Jandarmeriei, despre Summitul Initiativei celor Trei Mari

Jandarmeria Romana a declarat ca, la Summitul Initiativei celor Trei Mari, va asigura ordinea publica pe toate traseele oficialilor, iar luptatori din cadrul Brigazii Speciale vor reprezenta rezerve de.

Summitul Initiativei celor trei mari: Asumarea de catre Romania a statutului de lider in proiectele strategice ale regiunii

Dupa aproape 4 ani de mandat, se contureaza iata, cu ocazie Summitului celor Trei mari de la Bucuresti, liniile majore strategice ale politicii externe a Romaniei construite de catre Presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis gazduieste, in perioada 17-18 septembrie, Summitul Initiativa celor Trei Mari

Romania gazduieste in perioada 17-18 septembrie Summitul Initiativei celor Trei Mari, cat si prima editie a Forumului de Afaceri. Initiativa celor Trei Mari este o platforma politica la nivel prezidential,.

Klaus Iohannis, la deschiderea Summitului Celor 3 Mari: Romania are potentialul de a fi o platforma energetica regionala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, in deschiderea summitului Celor 3 mari, organizat la Bucuresti, ca forumul international reprezinta un eveniment de anvergura care are ca obiectiv principal acordarea sprijinului politic in realizarea proiectelor economice ale tarilor implicate. Seful statului a mai spus ca Romania are potentialul de a fi o platforma energetica regionala si a incurajat oamenii de afaceri sa propuna proiecte.

Donald Trump, mesaj pentru Iohannis: Initiativa celor Trei Mari are un potential enorm

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis referitor la Summitul Initiativei celor Trei Mari, subliniind ca aceasta reuniune de la Bucuresti are un potential enorm, mai ales in ceea ce priveste subiectele care tin de securitatea energetica si afacerile intre state.

Summitul Initiativa celor Trei Mari incepe astazi

Cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, gazduit de presedintele Klaus Iohannis, incepe astazi la Bucuresti si se desfasoara timp de doua zile, fiind asteptati presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente nationale, un prim-ministru si un ministru al Afacerilor Externe. Summitul are ca scop realizarea unor progrese pentru cresterea interconectivitatii in regiune, in trei domenii principale - energie, transporturi si digital.

Iohannis va gazdui, la Palatul Cotroceni, Summitul Initiativei celor Trei Mari

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, in perioada 17-18 septembrie, la Palatul Cotroceni, cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, la care vor participa presedintele CE, Jean-Claude Juncker, noua presedinti de stat, dar si Secretarul Energiei din SUA, Rick Perry, relateaza Mediafax.

Summitul celor Trei Mari incepe luni. Este cel mai important eveniment economic dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, luni si marti, la Palatul Cotroceni, cel de-al treilea Summit al Initiativei celor Trei Mari, la care vor participa noua sefi de stat, doi presedinti de Parlamente.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )