Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ludovic Orban: Guvernul, incalcand grosolan vointa romanilor, a emis o OUG prin care vrea eternizarea baronilor PSD. O nerusinare! (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Guvernul, incalcand grosolan vointa romanilor, a emis o OUG prin care vrea eternizarea baronilor PSD. O nerusinare! (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca decizia Guvernului de a adopta OUG pe alegerea sefilor de Consilii Judetene prin vot uninominal este pur si simplu o nerusinare deoarece sfideaza votul romanilor de. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Am adoptat de principiu textul motiunii de cenzura

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca a fost adoptat de principiu textul motiunii de cenzura, acesta urmand sa fie comunicat si partenerilor din opozitie si ca acesta este deschis propunerilor si completarilor.

PNL a decis sa depuna motiune de cenzura. Ludovic Orban: Romanii au aratat clar ca nu mai vor sa fie guvernati de aceasta Coalitie

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca PNL a decis sa depuna motiune de cenzura. Romanii au aratat clar ca nu mai vor sa fie guvernati de aceasta Coalitie, a mai spus Orban. Ne vom adresa.

Ludovic Orban: Nu am nimic cu IT-istii, dar trebuie sa existe principiul echitatii fiscale / Pe principiul de acum, hai sa-i scutim si pe profesorii de informatica, pentru ca ii formeaza pe IT-isti

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca, atunci cand a vorbit despre impozitarea IT-istilor, a vorbit despre un principiu - cel al echitatii fiscale, considerand ca nu se pot crea privilegii pentru anumite categorii profesionale. Potrivit lui Orban, pe acelasi principiu care functioneaza acum ar trebui scutiti, de exemplu, profesorii de informatica, pentru ca ei ii formeaza pe IT-isti.

Ludovic Orban: Vom discuta individual cu parlamentarii ALDE pentru sustinerea motiunii de cenzura

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara ca va discuta individual cu parlamentarii de la ALDE pentru sustinerea unei motiuni de cenzura care va fi depusa in perioada urmatoare.

Ludovic Orban, despre votul din Senat in cazul lui Tariceanu: O dovada de nerusinare! PSD si ALDE nu au inteles ca nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca votul din Senat in cazul lui Calin Popescu Tariceanu este o dovada de nerusinare si un act de sfidare fata de romani, care au votat la referendum contra.

Viziuni diferite in PNL. Sefi liberali de Consilii Judetene, de acord cu ordonanta pe care Ludovic Orban a calificat-o drept complet neconstitutionala / Documentele pe care i le-au transmis lui Marian Oprisan

In vreme ce Ludovic Orban a declarat ca decizia guvernului de a da ordonanta pentru alegerea prin vot direct a sefilor de Consilii Judetene este o decizie complet neconstitutionala si nerusinata, sase presedinti liberali de CJ au transmis, anterior adoptarii proiectului, ca sustin aceasta varianta.

PNL, adevarata fata. Ludovic Orban cere impozitarea IT-istilor

Ludovic Orban sustine obligarea IT-stilor la plata impozitului pe venit, dupa ce mai mult timp, aceasta categorie profesionala a fost scutita de plata obligatiilor fiscale. Orice venit trebuie impozitat.

Primarul liberal din Targu Jiu ii cere demisia lui Ludovic Orban: Nu mai poate ramane nicio zi in fruntea PNL

Primarul municipiului Targu Jiu, Marcel Romanescu, presedintele PNL Targu Jiu, ii cere demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului, in urma declaratiilor privind anularea scutirii de la plata impozitului pe salariu pentru informaticieni.

Liderul PNL Targu-Jiu cere demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului

Presedintele PNL Targu Jiu, Marcel Romanescu, care este si primar al orasului, ii cere demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului, dupa ce acesta a declarat ca nu i se pare normal ca cei care lucreaza in IT sa fie scutiti de plata impozitului pe venit.

Primarul PNL din Targu-Jiu cere demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului

Presedintele PNL Targu Jiu, Marcel Romanescu, care este si primar al orasului, ii cere demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului, dupa ce acesta a declarat ca nu i se pare normal ca cei care lucreaza in IT sa fie scutiti de plata impozitului pe venit.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )