Libnet.ro
UNICEF

20:32

Rares Bogdan spune ca l-au sunat trei sefi din Jandarmerie sa-si ceara scuze pentru amendarea unui adolescent la Mures si pentru protestatarii bagati in duba

Adevărul Adevărul,
Rares Bogdan spune ca l-au sunat trei sefi din Jandarmerie sa-si ceara scuze pentru amendarea unui adolescent la Mures si pentru protestatarii bagati in duba

Candidatul PNL aflat pe primul loc pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare, Rares Bogdan, sustine ca l-au sunat trei sefi din Jandarmerie sa-si ceara scuze pentru ca seful Jandarmeriei Mures a amendat un adolescent cu 3. 000 de lei pentru ca protesta si pentru ca jandarmii din Topoloveni au bagat protestatarii anti-PSD in duba. continuă pe Adevărul

Sotia lui Rares Bogdan, insarcinata! Cand va naste Florina

Sotia lui Rares Bogdan este insarcinata, dupa cum a spus fostul jurnalist. Se pare ca fostul prezentator TV chiar are mai multe motive sa fie implicat in politica, iar siguranta familiei este sigur unul dintre ele. Florina, sotia lui Rares Bogdan, va aduce pe lume cel de-al doilea copil, iar asta ii da proaspatului politician [] .

Cum se foloseste Rares Bogdan de fiul sau de 6 ani pentru a-si face campanie: Fura pentru ca nu iubesc Romania! VIDEO

Rares Bogdan a publicat, pe Facebook, un clip video in care poarta o discutie cu fiul sau de sase ani. in clipul intitulat Dialog, candidatul PNL la europarlamentare ii explica fiului sau cum unii fura pentru ca nu iubesc Romania. Rares Bogdan se foloseste de fiul sau in varsta de sase ani pentru a-si face [] .

RARES BOGDAN: Vrem ca pensiile speciale sa fie taiate

Rares Bogdan a sustinut la Bucuresti un discurs pentru alegerile europarlamentare in care a dezbatut situatia tarii noastre, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei noastre.

RARES BOGDAN, PNL: Presa americana indica Guvernul roman ca facand jocurile Chinei

Candidatul PNL la europarlamentare Rares Bogdan a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa Oradea, ca reactiile din presa din SUA privind construirea reactoarelor de la Cernavoda indica Guvernul roman ca facand jocurile Chinei in defavoarea companiilor americane.

Rares Bogdan, la mitingul PNL din Piata Victoriei: A venit vremea sa eliberam Romania de bolsevicii lui Dragnea (VIDEO)

Peste 60. 000 de persoane au participat sambata dimineata la mitingul PNL organizat in Piata Victoriei din Capitala. La aceasta manifestare, Rares Bogdan, primul loc pe lista PNL pentru alegerile.

Rares Bogdan (PNL): A da un vot azi PSD e o pierdere de timp. Ei nu mai conteaza la nivel european, nu-i mai baga nimeni in seama (VIDEO)

A da un vot azi PSD e o pierdere de timp, social-democratii lui Dragnea nu mai conteaza la nivel european, nu-i mai baga nimeni in seama, a declarat Rares Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, pentru B1 TV.

IN PRIMELE TREI LUNI DIN 2019 Profitul net al Transelectrica a scazut cu 44%

Transelectrica TEL), operatorul sis-temului national de transport al energiei electrice, a inregistrat in primul trimes-tru din acest an un profit net de 38 de milioane lei, cu 44% mai mic fata de cel din perioada similara a anului trecut, conform datelor transmise ieri Bursei de Valori Bucuresti.

RADIOGRAFIA CONPET SA / IN CONDITIILE CRESTERII VENITURILOR DIN EXPLOATARE Conpet - profit in urcare cu 26%, dupa primele trei luni din 2019

Transportatorul de titei si produse petroliere Conpet Ploiesti COTE) a raportat un profit net de aproape 14,45 milioane de lei, pentru primele trei luni ale acestui an, in crestere cu 26% fata de cel din aceeasi perioada a anului trecut, in contextul in care veniturile din exploatare au urcat cu 6,9%, pana la 105,93 milioane de lei, reiese din raportul emitentului publicat aseara pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )