Libnet.ro
UNICEF

01:05

Semnificatiile unei zile din viata Romaniei europene

Adevărul Adevărul,
Semnificatiile unei zile din viata Romaniei europene

Ieri, 27 de sefi de Stat si de guvern, care au dreptul legal de a-si reprezenta tarile si popoarele in Consiliul European, au dat publicitatii un document politic in care isi exprima increderea in viitorul acestei minunate idei care a fost si este aceea a Europei unite. continuă pe Adevărul

VIDEO Dancila, despre protestele cu care a fost asteptata in tara: Romanii intotdeauna au fost oameni civilizati, de ce sa facem acum o alta impresie? La Bucuresti este si presa din alte state europene

Comentand protestele cu care a fost intampinata, in ultimele doua zile, la Cluj, Arad si in Timis, premierul a sustinut ca romanii trebuie sa se manifeste civilizat, mai ales ca la Bucuresti se afla si presa din alte state europene si nu vrem sa dam o imagine Romaniei care nu este conforma cu realitatea. Desi exista imagini cu protestatarii care au intampinat-o la Cluj, unde au alergat dupa ea, fiind nevoie de jandarmi pentru a-i opri pe manifestanti, Viorica Dancila a sustinut ca presa nu a reflecat realitatea si ca nu a fost alergata. Guvernul este destul de curajos si nu poate fi alergat.

LA PRESIUNEA LUI TRUMP: General Motors negociaza vanzarea unei fabrici din Ohio pe care intentiona sa o inchida

La presiunea presedintelui Donald Trump, General Motors GM) a anuntat ieri, ca negociaza vanzarea unei fabrici din Ohio, pe care intentiona sa o inchida, cu o companie producatoare de camioane electrice care duce lipsa de capital.

Tabara Copilariei a fost prima tabara din viata a 24 de copii de la Scoala Gimnaziala din comuna Brastavatu, judetul Olt

A patra editie Tabara Copilariei, organizata de Fundatia Mereu Aproape si Sika Romania in luna aprilie la Busteni, a reprezentat o experienta unica pentru cei 24 de copii din judetul Olt care au participat.

Povestea controversata a unei femei din Iasi, casatorita si cu sase copii. Ce a fost dispusa sa faca din iubire pentru un alt barbat. Marturia socanta a sotului (VIDEO)

Povestea cutremuratoare cu care se confrunta o familie din Iasi a iesit la iveala. Grozaviile savarsite de o femeie au ajuns cunoscute de intreaga tara. Cat de departe a putut sa mearga aceasta din.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )