Libnet.ro
UNICEF

12:31

Traian Basescu, replica pentru Rares Bogdan: Am vazut declaratia lui ca va fi seful meu. Sunt un om care nu prea a avut sefi

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, replica pentru Rares Bogdan: Am vazut declaratia lui ca va fi seful meu. Sunt un om care nu prea a avut sefi

Senatorul Traian Basescu, viitor europarlamentar din partea PMP, a comentat ironic faptul ca Rares Bogdan a fost propus de liberali ca sef al grupului parlamentarilor romani ai PPE in Parlamentul European,. continuă pe Antena3

Rares Bogdan, anunt de ultima ora: va insista in PNL pentru taierea pensiilor speciale ale magistratilor

Rares Bogdan, liderul europarlamentarilor PNL, a declarat ca sustine taierea pensiilor speciale ale magistratilor. De o astfel de masura, daca ea va fi luata, va fi afectat inclusiv procurorul-general al Romaniei, Augustin Lazar, despre care s-a spus ca ar incasa o pensie de cateva zeci de mii de lei. Rares Bogdan, cel care a deschis [] .

Europa Libera: Traian Basescu ar fi recunoscut ca scrisul din notele informative date Securitatii ii apartine

Traian Basescu si-a vazut dosarul de la CNSAS cu doar cateva zile inainte alegerilor europene si ar fi recunoscut ca notele informative olografe ii apartin, spun pentru Europa Libera surse din institutie.

RARES BOGDAN: PNL cere demisia lui Teodor Melescanu

Eurodeputatul ales din partea PNL Rares Bogdan spune ca PNL cere demisia ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, si ca miercuri dimineata va depune plangere penala pe numele acestuia pentru modul in care a fost organizat scrutinul in diaspora.

Rares Bogdan, prima reactie dupa ce s-a incheiat votul la europarlamentare. Ce gest a facut

Votul la europarlamentare s-a incheiat, la ora 21:00. Romanii s-au mobilizat cum nu au mai facut-o niciodata pana acum la alegerile pentru Parlamentul European. Rares Bogdan, care a deschis lista PNL la aceste alegeri, a oferit prima reacatie dupa ce s-a incheiat votul la europarlamentare. PNL a obtinut 25,8% din voturi, la egalitate cu PSD.

Traian Basescu, despre dosarul sau CNSAS: Nu am de gand sa fac un circ mediatic din el, ci am de gand sa ma judec cat mai repede

Traian Basescu a declarat, referitor la informatiile privind dosarul sau CNSAS trimis Curtii de Apel Bucuresti, ca nu are de gand sa faca circ, ci sa se judece cat mai repede in instanta. El a reafirmat ca nu a vazut inca ce contine dosarul.

Rares Bogdan: PNL va initia o motiune de cenzura ca sa indeparteze aceasta calamitate de la guvernare (VIDEO)

Rares Bogdan, primul loc pe lista cu care PNL a castigat alegerile europarlamentare, a anuntat initierea unei motiune de cenzura pentru demiterea guvernului condus de Viorica Dancila. Am avut o discutie cu .

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Rares Bogdan: PNL este pregatit sa guverneze intreaga Romanie

Rares Bogdan, cel care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, i-a cerut demisia premierului Viorica Dancila, pentru modul incalificabil in care a organizat.

Rares Bogdan: Am depus plangeri penale impotriva lui Melescanu si lui Carmen Dan pentru modul in care au fost organizate alegerile din diaspora

Rares Bogdan a declarat, duminica seara, ca a inregistrat o plangere penala impotriva ministrului de Externe, Teodor Melescanu, si a ministrului de Interne, Carmen Dan, din cauza modului in care au fost organizate alegerile europarlamentare in diaspora.

Rares Bogdan: Astazi Romania a dovedit ca este europeana. in momente de cumpana, acestei tari ii pasa(VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul care a deschis lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a declarat duminica seara dupa anuntarea primelor rezultate ale scrutinului pentru Parlmentul European, ca Romania a dovedit.

Rares Bogdan (PNL): Am votat pentru o Romanie europeana, care nu e dominata de infractori, de hotie si de coruptie (VIDEO)

Am votat pentru o Romanie europeana, pentru o Romanie care nu e dominata de infractori, care nu e dominata de hotie, de coruptie, a declarat Rares Bogdan, candidat PNL la europarlamentare, dupa ce si-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )