Libnet.ro
UNICEF

17:46

Alina Gorghiu, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in functia de sef al Senatului: O prima batalie pe care a pierdut-o PSD-ul

B1 B1,
Alina Gorghiu, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in functia de sef al Senatului: O prima batalie pe care a pierdut-o PSD-ul

Alina Gorghiu, candidata PNL la sefia Senatului,este de parere ca, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in a doua functie din stat, PSD pierde o prima batalie in favoarea unui om dintr-un alt grup. continuă pe B1

Alina Gorghiu, dupa alegerile pentru sefia Senatului: Opozitia a facut primul pas pentru succesul motiunii de cenzura

Senatorul PNL Alina Gorghiu considera ca la alegerile de marti pentru sefia Senatului partidele de Opozitie au dat dovada de coerenta, coeziune si au facut un prim pas pentru succesul motiunii de.

ALINA GORGHIU: Batalia castigata de opozitie este certa, am reusit sa demaram un proiect comun

Candidatul PNL pentru sefia Senatului, Alina Gorghiu, spune ca, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in a doua functie din stat, PSD pierde o prima batalie in favoarea unui om dintr-un alt grup parlamentar, dar este un compromis pe care social-democratii il vor deconta.

Gorghiu, dupa ce PSD si-a pus om la Senat: Este o prima victorie pentru Opozitie. O batalie pe care PSD-ul a pierdut-o

Candidatul PNL pentru sefia Senatului, Alina Gorghiu, spune ca, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in a doua functie din stat, PSD pierde o prima batalie in favoarea unui om dintr-un alt grup parlamentar, dar este un compromis pe care social-democratii il vor deconta. Ea sustine ca batalia castigata de opozitie dupa votul pentru alegerea presedintelui Senatului este certa, deoarece a fost demarat un proiect comun.

Senatorii urmeaza sa voteze astazi succesorul lui Tariceanu in fruntea Senatului. Teodor Melescanu si Alina Gorghiu isi disputa a doua pozitie in stat

Senatorii ar urma sa voteze marti succesorul lui Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului, potrivit unei decizii adoptate in Biroul Permanent saptamana trecuta. Batalia ar urma sa fie data intre fostul ministru de externe Teodor Melescanu, care este sustinut de PSD si risca astfel sa fie dat afara din ALDE, si liberala Alina Gorghiu care ar beneficia de sprijinul UDMR si PMP.

Teodor Melescanu si Alina Gorghiu se vor infrunta in turul II pentru sefia Senatului

Niciunul dintre candidatii la presedintia Senatului nu a reusit sa obtina postul din primul tur. Teodor Melescanu a obtinut 67 de voturi, cu unul mai putin decat necesarul pentru victorie, in timp ce Alina Go.

Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului

ACTUALIZARE - Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului, cu 73 de voturi pentru, in timp ce Alina Gorghiu a obtinut doar 59 de voturi --- *ACTUALIZARE - Alina Gorghiu considera ca PSD ar fi putut oricand sa propuna un candidat din partid la conducerea Camerei Superioare, nu pe senatorul ALDE Teodor Melescanu.

Teodor Melescanu, noul sef al Senatului? Calin Popescu Tariceanu il ameninta cu excluderea

Teodor Melescanu a obtinut cele mai multe voturi pentru preluarea functiei de presedinte al Senatului 67 de voturi). Senatorul a fost urmat de Alina Gorghiu, cu 49 de voturi. intrucat nu s-au intrunit voturile majoritatii, se va organiza al doilea tur de scrutin. Calin Popescu Tariceanu a anutat ca il va exclude pe Melescanu din .

Denise Rifai, dupa alegerea lui Melescanu la sefia Senatului: Sa fie victoria dinaintea dezastrului sau cea dinaintea marii victorii?

Jurnalista si prezentatoarea TV Denise Rifai a reactionat dupa ce senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost numit presedinte al Senatului.

Teodor Melescanu, noul presedinte al Senatului

Niciunul dintre candidatii la presedintia Senatului nu a reusit sa obtina postul din primul tur. Teodor Melescanu a obtinut 67 de voturi, cu unul mai putin decat necesarul pentru victorie, in timp ce Alina Go.

Dancila: il sustinem in continuare pe Teodor Melescanu la presedintia Senatului

Viorica Dancila a declarat, luni, dupa CEx, ca PSD il sustine in continuare pe Teodor Melescanu pentru presedintia Senatului.

ştiri din Politica

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )