Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cine minte? Carmen Dan: Ionita acceptase functia. Nu am avut nicio discutie cu Tudose despre chestor (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Cine minte? Carmen Dan: Ionita acceptase functia. Nu am avut nicio discutie cu Tudose despre chestor (VIDEO, FOTO)

Carmen Dan respinge acuzatiile lui Mihai Tudose, potrivit carora aceasta a mintit in privinta disponibilitatii lui Catalin Ionita de a prelua sefia Politiei Romane. Miercuri seara, premierul. continuă pe B1

Cine minte? Carmen Dan: Ionita acceptase functia. Nu am avut nicio discutie cu Tudose despre chestor

Carmen Dan respinge acuzatiile lui Mihai Tudose, potrivit carora aceasta a mintit in privinta disponibilitatii lui Catalin Ionita de a prelua sefia Politiei Romane. Miercuri seara, premierul.

Carmen Dan ii raspunde premierului Mihai Tudose: Nu am mintit, domnul Ionita acceptase initial propunerea de a fi interimar la sefia Politiei. Demisia, doar cu acordul Coalitiei

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine o conferinta de presa la o zi dupa ce premierul Mihai Tudose a acuzat-o de minciuna si i-a sugerat sa-si dea demisia din Guvern. Principalele declaratii ale.

Cine este Alexandru Catalin Ionita, viitorul sef al Politiei Romane

Alexandru Catalin Ionita este propunerea ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru functia de sef-interimar al Politiei Romane. in varsta de 41 de ani, Alexandru Catalin Ionita este in .

UPDATE Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, si Mihai Tudose s-au intalnit la Palatul Victoria, dupa ce Carmen Dan i-a cerut premierului sa il demita pe Despescu

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, si premierul Mihai Tudose s-au intalnit miercuri dimineata la Palatul Victoria. Intalnirea a avut loc la o zi dupa ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a cerut ca Bogdan Despescu, dupa scandalul politistului acuzat de pedofilie. Carmen Dan a cerut si imputernicirea pe o perioada de sase luni in functia de sef al Politiei Romane a chestorului principal Catalin Ionita.

Cine este Catalin Ionita, noul sef al Politiei Romane propus de catre Ministrul Carmen Dan

Catalin Ionita, actualul sef al Directiei Generale Anticoruptie, va fi noul sef al Politiei, dupa ce ministrul Carmen Dan a anuntat ca a cerut lui Mihai Tudose schimbarea din functie a sefului Politiei Romane, chestorul-sef Bogdan Despescu. Comisarul-sef Catalin Ionita, in varsta de 41 de ani, conduce Directia Generala Anticoruptie din Ministerul Afacerilor Interne din 2016, anterior fiind la conducerea structurii care se ocupa cu investigarea fraudelor economic.

Cine este Catalin Ionita, noul sef al Politiei Romane propus de catre ministrul Carmen Dan

Catalin Ionita, actualul sef al Directiei Generale Anticoruptie, va fi noul sef al Politiei, dupa ce ministrul Carmen Dan a anuntat ca a cerut lui Mihai Tudose schimbarea din functie a sefului Politiei Romane, chestorul-sef Bogdan Despescu. Comisarul-sef Catalin Ionita, in varsta de 41 de ani, conduce Directia Generala Anticoruptie din Ministerul Afacerilor Interne din 2016, anterior fiind la conducerea structurii care se ocupa cu investigarea fraudelor economic.

VIDEO Carmen Dan: Am acordul semnat al chestorului Ionita ca accepta sefia Politiei/ Demisia mea poate fi hotarata doar in forurile statutare ale partidului/ Chestorul Despescu a fost informat despre agresiunea sexuala din 2016

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat joi seara, in cadrul unei conferinte de presa la sediul Ministerului Afacerilor Interne, ca a cerut demisia chestorului Despescu deoarece acesta avea cunostinta despre faptul ca agresorul sexual din 2016 era politist si nu a luat masuri. Carmen Dan sustine ca are acordul semnat al chestorului Ionita ca accepta sefia Politiei Romane in cazul in carul premierul Tudose ar fi acceptat demisia lui Despescu. Vorbind despre faptul ca premierul i-a cerut demisia, Dan spune ca aceasta hotarare se ia doar in cadrul forurilor statutare ale partidului si nu o ia premierul. Antena 3 prezinta documentul semnat de chestorul Ionita ca accepta functia de sef al Politiei Capitalei.

Tudose, reactie pe Facebook fata de declaratiile lui Carmen Dan: Chestorul Ionita i-a transmis de dimineata ca nu vrea sa fie sef al IGPR/ Cum putea atunci anuntul meu de la ora 13:30 sa-l faca sa se razgandeasca?!

Doamna Carmen Dan recunoaste ca la ora 6:27 a fost sunata de domnul chestor Ionita, care a anuntat-o ca doreste sa se vada cu domnia sa. In acea dimineata, i-a transmis acesteia ca nu vrea sa fie sef al IGPR. Sedinta de Guvern a avut loc la ora 13:30. Atunci am anuntat ca nu il numesc pe domnul chestor Ionita, ca nu il demit pe domnul chestor Despescu si ca astept un raport de la dansul. Cum poate spune cineva ca anuntul meu de la ora 13:30 l-ar fi putut face pe domnul chestor Ionita sa se razgandeasca? Trageti dumneavoastra concluziile, a scris Tudose pe Facebook ca reactie la declaratiile ministrului de Interne ca are acordul scris al chestorului Ionita.

VIDEO Carmen Dan: Am acordul semnat al chestorului Ionita ca accepta sefia Politiei/ Demisia mea poate fi hotarata doar in forurile statutare ale partidului

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat joi seara, in cadrul unei conferinte de presa la sediul Ministerului Afacerilor Interne, ca a cerut demisia chestorului Despescu deoarece acesta avea cunostinta despre faptul ca agresorul sexual din 2016 era politist si nu a luat masuri. Carmen Dan sustine ca are acordul semnat al chestorului Ionita ca accepta sefia Politiei Romane in cazul in carul premierul Tudose ar fi acceptat demisia lui Despescu. Vorbind despre faptul ca premierul i-a cerut demisia, Dan spune ca aceasta hotarare se ia doar in cadrul forurilor statutare ale partidului si nu o ia premierul. Tudose, reactie pe Facebook: Chestorul Ionita i-a transmis de dimineata ca nu vrea sa fie sef al IGPR/ Cum putea atunci anuntul meu de la ora 13:30 sa-l faca sa se razgandeasca?! .

Ce avere are Catalin Ionita, propus de ministrul Carmen Dan pentru sefia Politiei Romane DOCUMENT

Catalin Ionita, sef DGA, cel care a fost propus de ministrul Carmen Dan sa ocupe scaunul de sef al Politiei Romane in locul chestorului-sef Bogdan Despescu, are o avere mai mult decat decenta. Cel putin asa reiese din ultima declaratie de avere depusa, cea din 2017.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )