Libnet.ro
UNICEF

20:30

CSM discuta delegarea procurorului Calin Nistor la sefia DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSM discuta delegarea procurorului Calin Nistor la sefia DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii discuta, astazi, propunerea de delegare a lui Calin Nistor la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie, unde ocupa pozitia de procuror-sef adjunct. continuă pe Ziarul Bursa

CSM discuta delegarea procurorului Calin Nistor la sefia DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii discuta, joi, propunerea de delegare a lui Calin Nistor la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie, unde ocupa pozitia de procuror-sef.

CSM a decis delegarea procurorului Calin Nistor la sefia DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, joi, delegarea lui Calin Nistor la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, unde ocupa, in prezent, pozitia de procuror-sef adjunct, informeaza Agerpres.

CSM a decis delegarea procurorului Calin Nistor la sefia DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, joi, delegarea lui Calin Nistor la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, unde ocupa, in prezent, pozitia de procuror-sef adjunct, au precizat, pentru AGERPRES , surse din CSM.

Calin Nistor, sef interimar al DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, joi, delegarea lui Calin Nistor la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, unde ocupa, in prezent, pozitia de procuror-sef adjunct, au precizat, pentru Agerpres, surse din CSM.

Sectia pentru procurori a CSM decide joi delegarea la conducerea DNA a lui Calin Nistor

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) decide, joi, asupra delegarii in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a lui Calin Nistor, procuror sef adjunct in cadrul Directiei, potrivit Mediafax.

Calin Nistor a fost delegat procuror sef la DNA

Update:Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii l-a delegat peCalin Nistor in functia de procuror sef la DNA. Stirea initiala Sectia pentru procurori a Consiliului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )