Libnet.ro
UNICEF

20:02

CSM l-a validat pe Lucian Netejoru la sefia Inspectiei Judiciare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSM l-a validat pe Lucian Netejoru la sefia Inspectiei Judiciare

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii l-a validat, astazi, pe Lucian Netejoru in functia de inspector sef al Inspectiei Judiciare, au precizat, pentru Agerpres, surse din CSM. continuă pe Ziarul Bursa

CSM l-a validat pe Lucian Netejoru la sefiaInspectiei Judiciare

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii l-a validat, miercuri, pe Lucian Netejoru in functia de inspector sef al Inspectiei Judiciare.

Surse: CSM l-a validat pe Lucian Netejoru la sefia Inspectiei Judiciare

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii l-a validat, miercuri, pe Lucian Netejoru in functia de inspector sef al Inspectiei Judiciare, au precizat, surse din CSM. Pe 28 martie, judecatorul Lucian.

Lucian Netejoru a fost validat pentru inca un mandat la sefia Inspectiei Judiciare, dupa o sedinta tensionata in CSM

Plenul CSM a validat, in urma dezbaterii din plenul de miercuri, rezultatul concursului pentru ocuparea functiei de sef al Inspectiei Judiciare, Lucian Netejoru obtinand, astfel, un nou mandat la conducerea institutiei, au precizat, pentru Mediafax, surse din Consiliu.

Asociatia Initiativa pentru Justitie ii cere lui presedintelui Iohannis sa participe la sedinta CSM la care ar trebui validat seful Inspectiei Judiciare

Asociatia Initiativa pentru Justitie ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa participe la sedinta CSM de marti, 14 mai, in care ar urma sa fie validat concursul pentru sefia Inspectiei Judiciare, concurs castigat de actualul sef al IJ, Lucian Netejoru. Asociatia sustine ca exista motive temeinice de considera ca acest concurs a fost viciat in sensul favorizarii unicului candidat, Lucian Netejoru.

Judecatorul Lucian Netejoru a primit inca un mandat de trei ani in fruntea Inspectiei Judiciare dupa o sedinta tensionata a CSM

Plenul CSM l-a numit pe judecatorul Lucian Netejoru pentru un nou mandat de trei ani in fruntea Inspectiei Judiciare dupa ce a validat prin vot concursul pentru aceasta functie. Sedinta a fost una.

Decizii cu miza pentru justitie, pe agenda de astazi a Consiliului Superior al Magistraturii - concursul pentru sefia Sectiei speciale de anchetare a magistratilor si a Inspectiei Judiciare

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) ar urma sa decida in sedinta de marti organizarea concursului pentru ocuparea functiei de procuror-sef al Sectiei pentru anchetarea magistratilor, dupa ce seful acestei controversate structuri, procurorul Gheorghe Stan, a fost numit de Camera Deputatilor, la propunerea PSD, in functia de judecator la Curtea Constitutionala. Tot marti, CSM ar urma sa valideze rezultatele concursului pentru numirea in functia de inspector-sef al Inspectiei Judiciare, actualul sef, judecatorul Lucian Netejoru, fiind singurul candidat si primind punctajul maxim.

Sedinta CSM dedicata concursului pentru sefia Sectiei de anchetare a magistratilor, amanata din lipsa de cvorum- UPDATE

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) ar urma sa decida in sedinta de marti organizarea concursului pentru ocuparea functiei de procuror-sef al Sectiei pentru anchetarea magistratilor, dupa ce seful acestei controversate structuri, procurorul Gheorghe Stan, a fost numit de Camera Deputatilor, la propunerea PSD, in functia de judecator la Curtea Constitutionala. Tot marti, CSM ar urma sa valideze rezultatele concursului pentru numirea in functia de inspector-sef al Inspectiei Judiciare, actualul sef, judecatorul Lucian Netejoru, fiind singurul candidat si primind punctajul maxim. Ana Birchall, despre noul sef al Sectiei de anchetare a magistratilor: Este normal sa fie in primul rand profesionist.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )