Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dan Barna: Darius Valcov vrea sefia Bancii Nationale

B1 B1,
Dan Barna: Darius Valcov vrea sefia Bancii Nationale

Presedintele USR, Dan Barna, sustine ca Darius Valcov se vrea guvernator al Bancii Nationale a Romaniei, de unde si amenintarile voalate ale acestuia la adresa lui Mugur Isarescu. Barna mai considera ca lui. continuă pe B1

Darius Vlcov vrea sefia Bancii Nationale, acuza Dan Barna (USR)

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca Darius Varlcov il ameninta voalat pe Mugur Isarescu sa faca un pas in spate pentru a se impune chiar el la conducerea Bancii Nationale a Romaniei.

Barna, USR: Valcov vrea la sefia BNR si controlul total asupra banilor romanilor

Liderul USR, Dan Barna, il acuza pe consilierul premierului Darius Valcov ca il ameninta pe guvernatorul Mugur Isarescu sa faca un pas in spate pentru a se impune chiar el la sefia Bancii Nationale a Romaniei, pentru a avea control total asupra banilor romanilor.

DARIUS VALCOV: Proiectul de lege a bugetului este gata

Consilierul primului-ministru Darius Valcov a declarat, ieri, la postul Antena 3, ca proiectul de lege a bugetului pentru 2019 este gata, urmand a fi prezentat de catre Guvern marti, 29 ianuarie, iar in 5 sau 6 februarie va putea incepe dezbaterea acestuia in Parlament.

Triculescu l-a adus sef de cabinet la ANAF pe cel care a prezentat-o lui Darius Valcov

Noua sefa a Fiscului, Mihaela Triculescu, l-a numit sef de cabinet de Andrei Iordache, omul care a prezentat-o lui Darius Valcov. Iordache era anterior director interimar al DSP Olt si a avut in trecut probleme cu legea. De asemenea, consilier a fost pus si un fost consilier ANAF, condamnat.

Cand ar putea fi gata bugetul. Anuntul facut de Darius Valcov, consilierul premierului pe probleme economice

Darius Valcov, consilier al prim-ministrului Viorica Dancila, a declarat luni ca proiectul privind bugetul de stat pe 2019 este finalizat si ca Ministerul Finantelor il va face public cel tarziu miercuri.

Darius Valcov anunta cand va fi prezentat proiectul de buget pentru 2019: Ministerul Finantelor il va pune in transparenta

Darius Valcov, consilierul premierului Dancila si eminenta cenusie a programului economic PSD, a anuntat luni seara ca, cel tarziu miercuri dimineata Ministerul Finantelor va face public proiectul de buget.

Darius Valcov: Bugetul pe 2019 este gata! Cand va fi prezentat?

Consilierul primului-ministru, Darius Valcov, a declarat, duminica, la postul Antena 3, ca proiectul de lege a bugetului pentru 2019 este gata, urmand a fi prezentat de catre Guvern marti, 29 ianuarie, iar in 5 sau 6 februarie va putea incepe.

Darius Valcov: Trebuie taiata macaroana firmelor care se lacomesc. Ordonanta nu va fi modificata sau abrogata

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, omde baza a lui Liviu Dragnea si creierul din spatele programului de guvernare, a vorbit la Sinteza Zilei despre situatia economica a.

DAN BARNA: Daca ne aliem cu PLUS, castigam alegerile europarlamentare

Presedintele USR, deputatul Dan Barna, sustine ca in situatia in care partidul sau se va alia cu PLUS, va castiga alegerile europarlamentare, in caz contrar, considera ca USR se va clasa pe locul doi la acest scrutin, dupa PSD.

Dan Barna: Daca ne aliem cu PLUS, castigam alegerile europarlamentare

Presedintele USR, Dan Barna, sustine ca in situatia in care partidul sau se va alia cu PLUS, va castiga alegerile europarlamentare. Pe de alta parte, politicianul considera USR se va clasa pe locul doi la acest scrutin, dupa PSD, in cazul in care Uniunea intra singura in alegeri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3073 seconds )