Libnet.ro
UNICEF

08:30

Gabriel Oprea s-a intors oficial in politica: A fost reales liderul UNPR

Adevărul Adevărul,
Gabriel Oprea s-a intors oficial in politica: A fost reales liderul UNPR

Fostul vicepremier si ministru de Interne, Gabriel Oprea, a fost reales miercuri, prin vot, la sefia UNPR. Potrivit unui comunicat de presa al partidului, Ion Raducanu a fost desemnat prin vot presedinte executiv, iar Nutu Fonta a fost reconfirmat in functia de secretar general. continuă pe Adevărul

Gabriel Oprea revine in forta in politica: A fost reales in fruntea UNPR. Cine va mai face parte din echipa de conducere

Fostul vicepremier si ministru al Apararii Gabriel Oprea revine in forta in politica la 3 ani dupa ce a fost nevoit sa se retraga ca urmare a problemelor penale pe care le are dupa ce politistul Bogdan.

Gabriel Oprea revine oficial in politica

Fostul vicepremier si ministru de Interne, Gabriel Oprea, a fost reales miercuri, prin vot, la sefia UNPR. Dragi prieteni, am revenit in fruntea UNPR. Astazi, in Conferinta Nationala Extraordinara,.

Gabriel Oprea revine n politica si este reales presedinte UNPR

Fostul vicepremier Gabriel Oprea, trimis in judecata pentru moartea politistului Bogdan Gigina, anunta ca a redevenit presedinte al UNPR, partid din care s-a retras in vara lui 2016.

Gabriel Oprea: Am revenit in fruntea UNPR

Fostul vicepremier Gabriel Oprea anunta, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca a redevenit presedintele UNPR, partid din care s-a retras in urma cu peste doi ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )