Libnet.ro
UNICEF

20:32

Imagine VIRALA: Ironii pe internet dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier(FOTO)

B1 B1,
Imagine VIRALA: Ironii pe internet dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier(FOTO)

Noul premier al Romaniei ar putea fi din Teleorman. Viorica Dancila este propunerea social-democratilor pentru sefia Executivului. Votul s-a dat in unanimitate in CEx pentru. continuă pe B1

PNL cere alegeri anticipate. Prima reactie a partidului dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat marti, dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD, ca raspunderea pentru guvernarea catastrofala este exclusiva a PSD si cere alegeri.

Reactia Olgutei Vasilescu dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a salutat nominalizarea eurodeputatei Viorica Dancila pentru functia de premier PSD, spunand ca este un om apropiat de partid. Ma bucura foarte mult.

Liderul PSD Vaslui, reactie dupa CEx. Ce spune despre propunerea Vioricai Dancila in functia de premier

Au aparut primele reactii dupa a doua sedinta a PSD. Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu sustine ca este increzator ca presedintele Klaus Iohannis nu va refuza propunerea pe care social-democratii.

De partea cui se pozitioneaza UDMR? Prima REACTIE a lui Kelemen Hunor dupa nominalizarea Vioricai Dancila

A aparut si prima reactie a UDMR de la demisia lui Mihai Tudose din functia de prim-ministru. Klemen Hunor a declarat, marti, ca Uniunea va merge la consultarile de miercuri de la Cotroceni cu sugestia de a se.

Acuzatii USR: Asistenta europarlamentara a Vioricai Dancila, trimisa in judecata in dosarul lui Dragnea cu privire la angajarile fictive

Deputatul USR, Tudor Pop, a scris marti peFacebookca una dintre asistentele Vioricai Dancila de la biroul de europarlamentar este una din cele doua persoane care au fost acuzate ca ar fi fost angajate fictiv la DGASPC Teleorman, de catre Liviu Dragnea, fapte pentru care Liviu Dragnea este trimis in judecata.

Opozitia iese la atac: Dezvaluiri despre presupuse legaturi ale Vioricai Dancila cu dosarul de abuz in serviciu al lui Liviu Dragnea

Opozitia lanseaza atacuri la adresa Vioricai Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier. intr-o postare pe Facebook, deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel scrie asistenta de la Parlamentul European.

Teodor Melescanu: ALDE si-a insusit nominalizarea Vioricai Dancila ca premier

ALDE si-a insusit nominalizarea Vioricai Dancila pentru functia de premier, a anuntat marti Teodor Melescanu, potrivit HotNews. Liderii ALDE au fost convocati marti dupa-amiaza.

Melescanu: ALDE si-a insusit nominalizarea Vioricai Dancila ca premier

Teodor Melescanu a anuntat ca ALDE, partener cu PSD in coalitia de guvernare, si-a insusit nominalizarea Vioricai Dancila pentru postul de premier, anuntata marti de social-democrati.

Secretele biografiei Vioricai Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, este la baza inginer la Institutul de Petrol si Gaze si are un masterat la SNSPA. in ce priveste activitatea sa profesionala, Dancila a fost.

Cine se afla in spatele Vioricai Dancila, propunerea PSD de premier. Aceasta este persoana de care asculta europarlamentarul - FOTO

Premierul propus al PSD, europarlamentarul Viorica Dancila, are un consilier chinez. Este vorba despre Weini LI, asistenta la Parlamentul European. Chinezoaica a avut bursa la PE, dar si la mai multe institutii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )