Libnet.ro
UNICEF

14:15

LIVE TEXT Sedinta cu scandal in Parlament. Opozitia vrea sa-l dea jos pe Dragnea de la sefia Camerei. Turcan: Daca aveti majoritate, supuneti la vot!

Adevărul Adevărul,
LIVE TEXT Sedinta cu scandal in Parlament. Opozitia vrea sa-l dea jos pe Dragnea de la sefia Camerei. Turcan: Daca aveti majoritate, supuneti la vot!

Opozitia forteaza demiterea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Liberalii sunt cei care au venit cu proiectul pentru inlocuirea liderului PSD, insa deputatul PSD Florin Iordache, cel care conduce sedinta, refuza sa supuna la vot solicitarea Opozitiei. Sedinta a fost momentan inchisa de Florin Iordache, in vreme ce PMP, PNL si USR ii acuza pe social-democrati de abuz. continuă pe Adevărul

Sedinta cu scandal in Parlament. Opozitia vrea sa-l dea jos pe Dragnea de la sefia Camerei

Opozitia forteaza demiterea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Liberalii sunt cei care au venit cu proiectul pentru inlocuirea liderului PSD.

Sedinta cu scandal in Parlament. Opozitia declara ca l-a inlaturat pe Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor, ignorand PSD. O victorie a democratiei!

Opozitia forteaza demiterea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Liberalii sunt cei care au venit cu proiectul pentru inlocuirea liderului PSD, insa deputatul PSD Florin Iordache, cel care conduce sedinta, refuza sa supuna la vot solicitarea Opozitiei. Sedinta a fost momentan inchisa de Florin Iordache, in vreme ce PMP, PNL si USR ii acuza pe social-democrati de abuz.

Circ in Parlament. Opozitia forteaza schimbarile lui Liviu Dragnea si Florin Iordache din functiile de la Camera Deputatilor

PSD si ALDE au pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, iar opozitia forteaza schimbarea din functie a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea si cea a vicepresedintelui Florin Iordache. PNL a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )