Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, despre demisia de la sefia PSD

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre demisia de la sefia PSD

Liviu Dragnea, afirma ca nu s-a gandit la demisia de la sefia PSD. Liderul social-democrat sustine si ca el si-a asumat cea mai mare vina pentru aceasta situatie in carea ajuns din nou. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, dupa demisia lui Mihai Tudose: Nu se mai putea continua asa. Am avut mana foarte proasta, nu numai in propunerile de premier

Liviu Dragnea a vorbit la finalul sedintei CEx a PSD despre demisia lui Mihai Tudose si reprosurile care i s-au adus. Liderul PSD afirma ca exista o stare de conflict intre partid si Executiv, si chiar mai.

Elena Udrea, atac la Liviu Dragnea dupa demisia lui Tudose: Omul e incurabil! Speranta e la cei din PSD

Fostul ministru Elena Udrea a reactionat dupa demisia lui Mihai Tudose din functia de premier. A cazut Guvernul Tudose, al doilea prim-ministru al Securitatii dupa Grindeanu, pus si dat jos de Dragnea in.

Acuzatii grave pentru Liviu Dragnea: A sacrificat partidul! PSD a fost instrumentul prin care urma sa-si atinga propriile obiective

Europarlamentarul Catalin Ivan lanseaza o serie de acuzatii extrem de dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Agenda lui Liviu Dragnea a fost permanent una personala si ascunsa, sustine Ca.

Video Seful PSD Liviu Dragnea: Eu NU voi face maine nicio propunere de premier/ Cred ca presedintele Iohannis va respecta Constitutia si va tine cont de majoritatea parlamentara. Nu cred ca el vrea anticipate

Seful PSD Liviu Dragnea a sustinut luni seara o conferinta de presa la sediul PSD unde a anuntat mai multe lucruri importante. Dragnea a lasat sa se inteleaga ca nemultumirile legate de premierul Tudose au fost foarte multe, ca a fost supus manipularilor si a vorbit despre un pesonaj veninos dintr-o institutie romaneasca care face foarte mult rau. Seful PSD nu vede de ce ar trebui sa-si dea demisia fiindca a avut mana proasta de doua ori si sustinut ca el nu va face maine nicio propunere de premier ci va lasa sarcina partidului. Liderul PSD crede ca presedintele Iohannis nu e bucuros de aceasta situatie, dar e convins ca va respecta Constitutia si va numi premierul propus de PSD. Noi suntem pregatiti de anticipate, dar cred ca presedintele nu vrea, a mai spus Dragnea care a anuntat ca e foarte suparat pe anumiti ministri care nu se vor mai regasi in noul guvern.

Gabriela Firea l-a criticat pe Liviu Dragnea in sedinta PSD - DCNews

Primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, l-ar fi atacat pe Liviu Dragnea in timpul sedintei de luni a Comitetului Executiv al PSD, transmite DCnews, citand surse participante la sedinta. Si Robert Negoita, primarul Sectorului 3, ar fi avut un discurs pro-Tudose, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. Pe de alta parte, Ionut Arsene liderul PSD Neamt) si Dumitru Buzatu PSD Vaslui) i-ar fi cerut demisia lui Mihai Tudose, potrivit unor surse citate de stiripesurse. ro.

Liviu Dragnea, intrebat daca s-a gandit sa demisioneze de la conducerea PSD: Am facut o greseala... (VIDEO)

Sedinta tensionata a Comitetul Executiv National al PSD s-a lasat cu demisia lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului si, ca atare, cu o noua victorie a lui Liviu Dragnea. in acest context, liderul P.

Dragnea, dupa demisia lui Tudose: Concluzia generala a fost ca nu se mai poate continua asa. Se pare ca eu am o mana foarte proasta. Nu voi mai face nicio propunere (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National ca i s-a retras sprijinul politic lui Mihai Tudose pentru ca se ajunsese la o stare conflictuala.

Dragnea, dupa demisia lui Tudose: Concluzia generala a fost ca nu se mai poate continua asa. Se pare ca eu am mana foarte proasta. Nu voi mai face nicio propunere (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National ca i s-a retras sprijinul politic lui Mihai Tudose pentru ca se ajunsese la o stare conflictuala.

Guvernul e pe persoana fizica Liviu Dragnea? Ponta: Dracul e propria prostie si propria aroganta

Premierul Mihai Tudose nu trebuie sa cedeze in fata presiunilor facute de Liviu Dragnea, afirma fostul prim-ministru Victor Ponta. Ponta este de parere ca PSD este pe marginea prapastiei, iar situatia.

Guvernul e pe persoana fizica Liviu Dragnea? Ponta: Dracul e propria prostie si propria aroganta (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose nu trebuie sa cedeze in fata presiunilor facute de Liviu Dragnea, afirma fostul prim-ministru Victor Ponta. Ponta este de parere ca PSD este pe marginea prapastiei, iar situatia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )