Libnet.ro
UNICEF

16:45

Planul lui TUDOREL TOADER pentru sefia DNA a fost DENUNTAT: Vrea o marioneta care raspunde la telefonul lui...

B1 B1,
Planul lui TUDOREL TOADER pentru sefia DNA a fost DENUNTAT: Vrea o marioneta care raspunde la telefonul lui...

Europarlamentarul Monica Macovei ii incurajeaza pe procurorii care cred in anticoruptie si care au dovedit profesionalism sa se inscrie la concursul pentru sefia DNA. Daca Toader are un plan de a sabota. continuă pe B1

Planul lui TUDOREL TOADER la sefia DNA a fost DENUNTAT: Vrea o marioneta care raspunde la telefonul lui...

Europarlamentarul Monica Macovei ii incurajeaza pe procurorii care cred in anticoruptie si care au dovedit profesionalism sa se inscrie la concursul pentru sefia DNA. Daca Toader are un plan de a sabota.

Reactia PNL la respingerea de catre Toader a candidatilor pentru sefia DNA: Asteapta candidatura unuia dintre cavalerii apocalipsei justitiei

PNL il critica pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cel care a decis respingerea tuturor celor patru candidati pentru sefia DNA, precizand ca demnitarul probabil asteapta o candidatura a unui dintre cavalerii apocalipsei justitiei.

TUDOREL TOADER atacat DUR dupa respingerea candidatilor pentru sefia DNA: Aplica principiul sovietic potrivit caruia reluam procedura pana iese cum vrem noi

Decizia ministrului Jusatitiei, Tudorel Toader, de a respinge toti cei patru candidati la sefia DNA este inadmisibila, considera PNL. Decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a refuza desemnarea.

Ministerul Justitiei anunta cea de-a DOUA selectie pentru sefia DNA, dupa ce Tudorel Toader a RESPINS toti candidatii. Noua procedura lansata va dura o luna de zile

Dupa ce Tudorel Toader a respins candidaturile celor patru procurori candidati la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, Ministerul Justitiei anunta, vineri, ca a doua campanie de selectie de candidati.

Toader si-a luat ministerul pe persoana fizica, in contextul ievaluarii candidatilor pentru sefia DNA. Accesul jurnalistilor INTERZIS

Tudorel Toader le-a interzis jurnalistilor prezenti la Ministerul Justitiei accesul in sediul institutiei. Saptamana trecuta, jurnalistii n-au avut voie nici macar la toaleta, desi au stat cu orele .

Florentina Mirica, inainte de interviul pentru sefia DNA: Coruptia e un fenomen generalizat, de la acea ciocolata data la ghiseu, la procentul de 10% din valoarea contractelor

Florentina Mirica, unul dintre cei patru candidati la sefia DNA, a declarat, inainte de inceperea interviului cu Ministrul Justitiei, ca spera ca experienta si proiectul sau managerial sa fie de succes.

incep audierile pentru sefia DNA. Candidatii, fata in fata cu Tudorel Toader

Cei patru candidati inscrisi pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie sustin joi, incepand cu ora 9,00, interviul la sediul Ministerului Justitiei. Cei patru candidati.

Ministerul Justitiei anunta cea de-a doua selectie pentru sefia DNA. Procedura va dura o luna.

Ministerul Justitiei organizeaza in perioada 06 august 06 septembrie 2018, selectia procurorilor in vederea efectuarii propunerii de numire in functia vacanta de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), potrivit unui comunicat.

Cristian Lazar, candidat pentru sefia DNA: Sunt pregatit. Altfel nu m-as fi prezentat

Cristian Lazar, procuror sef adjunct la Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica a Parchetului General, a facut declaratii la Ministerul Justitiei, unde va sustine interviul pentru functia de sef al DNA.

Ministrul Justitiei anunta propunerea pentru sefia DNA

Ministerul Justitiei ar putea anunta vineri la ora 12:00 propunerea pentru functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Cei patru candidati inscrisi in cursa - Florentina.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )