Libnet.ro
UNICEF

11:01

Ponta a anuntat ca Pro Romania va vota pentru iNLOCUIREA lui Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor

B1 B1,
Ponta a anuntat ca Pro Romania va vota pentru iNLOCUIREA lui Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor

Victor Ponta a sustinut ca el si parlamentarii Pro Romania nu vor vota motiunea de cenzura contra Guvernului PSD, dar vor vota, alaturi de Opozitie, pentru inlocuirea lui Liviu Dragnea de la. continuă pe B1

Ponta a anuntat ca alesii Pro Romania vor vota pentru iNLOCUIREA lui Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor

Victor Ponta a sustinut ca el si parlamentarii Pro Romania nu vor vota motiunea de cenzura contra Guvernului PSD, dar vor vota, alaturi de Opozitie, pentru inlocuirea lui Liviu Dragnea de la.

Ne-am propus o colaborare institutionala cu partidul Pro Romania

Reprezentantii PNL si cei ai Pro Romania au avut, astazi, o intalnire in contextul demersurilor liberalilor pentru sustinerea motiunii de cenzura pe care o vor depune maine.

Intalnire PNL - Pro Romania. Raluca Turcan: Ne-am propus o colaborare institutionala de acum inainte pe proiecte foarte importante

Reprezentantii PNL si cei ai Pro Romania au avut, joi, o intalnire in contextul demersurilor liberalilor pentru sustinerea motiunii de cenzura pe care o vor depune vineri, scrie News. ro. La finalul intalnirii, prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a precizat ca si-au propus o colaborare institutionala de acum inainte pe proiecte foarte importante.

Bogdan Diaconu, dezvaluiri despre Victor Ponta: Ce legatura are un fost director SRI cu partidul Pro Romania / Reactia lui Ponta: Niste mizeri... (VIDEO)

UPDATE: in replica, Victor Ponta a sustinut ca acuzatiile lui Bogdan Diaconu sunt niste mizerii transmise in spatiul public de catre Liviu Dragnea, prin intermediari. Nu il cunosc personal.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )