Libnet.ro
UNICEF

23:45

SCANDAL ca pe maidan la Camera Deputatilor. Victor Ponta: Dragnea e inchis in BUNCAR, dar se va intampla REVOCAREA lui

B1 B1,
SCANDAL ca pe maidan la Camera Deputatilor. Victor Ponta: Dragnea e inchis in BUNCAR, dar se va intampla REVOCAREA lui

Scandal monstru, miercuri, in Parlament. Votul pentru revocarea luiLiviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor a fost suspendat dupa un circ ca pe maidan intre liderii PSD si cei ai opozitiei. Florin. continuă pe B1

PSD-ALDE a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor! Victor Ponta face transferuri pe banda rulanta de la PSD

UPDATE: Coalitia PSD-ALDE a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor. Astfel, in acest moment, PSD-ALDE au impreuna 163 de deputati, iar pentru a avea majoritatea au nevoie de 165 de.

Victor Ponta anunta cand va fi REVOCAT Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor: Va fi o batalie de mai lunga durata

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, dupa sedinta cu scandal de miercuri din Parlament, ca, probabil, pana in luna aprilie, Liviu Dragnea va fi schimbat de la conducerea Camerei Deputatilor, dar va fi.

S-a spart gasca PSD: Dragnea a ramas fara majoritate in Camera Deputatilor si cineva castiga din toata treaba asta

Gesturile lui Dragnea din ultimele luni au inceput sa aiba consecinte pentru viitorul PSD. Migratia a patru senatori tocmai s-a reflectat in pierderea majoritatii din Camera Deputatilor. Victor Ponta revine serios in politica din Romania cu partidul sau Pro Romania. Desi a fost nevoit sa se retraga din pozitia de premier in urma cu cativa [] .

Discutii in Camera Deputatilor. Opozitia cere demiterea lui Liviu Dragnea

UPDATE 10:45: Victor Ponta a solicitat supunerea la vot a modificarii regulamentului Camerei Deputatilor. Florin Iordache, presedintele de sedinta, a respins supunerea la vot a regulamentului datorita faptului.

Coalitia PSD-ALDE pierde majoritatea n Camera Deputatilor - i lipsesc 2 voturi pentru a nu depinde de alte partide

Dupa ce patru deputati au plecat luni de la PSD la partidul lui Victor Ponta, PSD si ALDE au ramas fara majoritate in Camera Deputatilor, lipsindu-le in acest moment doua voturi pentru a nu depinde de alte partide. Victor Ponta castiga alti patru deputati de la PSD si anunta ca isi poate face grup parlamentar.

UPDATE Victor Ponta cstiga alti patru deputati de la PSD si anunta ca si poate face grup parlamentar

Patru deputati PSD, printre care si liderul din Caras-Severin Ion Mocioalca, si-au anuntat luni plecarea din PSD si inscrierea in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, iar fostul premier a anuntat ca acum isi poate organiza grup parlamentar, avand 10 deputati care au candidat pe aceeasi lista. Ca urmare a plecarii acestora, PSD si ALDE raman fara majoritate: au in total 163 deputati, iar majoritatea in Camera Deputatilor - necesara pentru legi organice - este de 165 voturi.

Victor Ponta se coalizeaza cu un grup de deputati PSD si ALDE impotriva lui Liviu Dragnea: Sustin schimbarea Legii privind resursele din offshore

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa ce 16 parlamentari din Comisia de industrii a Camerei Deputatilor, au cerut, printr-o scrisoare, modificarea legii offshore. Semnatarii scrisorii, printre care si.

Liviu Dragnea, despre pierderea majoritatii in Camera Deputatilor: Nu ma pricep bine la aritmetica

Liviu Dragnea intrebat despre pierderea majoritatii din Camera Deputatilor a raspuns ironic. Nu ma pricep bine la aritemtica, nu sunt pregatit acum. Despre prezenta redusa a social-democratilor din plenu.

Victor Ponta: Vrem sa fie schimbat Guvernul Dancila, nu vom vota niciodata un guvern Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri seara, la Brasov, ca formatiunea politica pe care o conduce este un proiect pe termen mediu si lung si daca PSD-ul se elibereaza de gasca actuala po.

Victor Ponta: Vreau sa fie schimbat Guvernul Dancila, dar nu o sa votam niciodata un guvern condus de Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri seara, la Brasov, ca formatiunea politica pe care o conduce este un proiect pe termen mediu si lung si, daca PSD-ul se elibereaza de gasca actuala, poate sa colaboreze foarte bine cu formatiunea politica, dar nu se vede colaborand cu PNL sau PMP, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )