Libnet.ro
UNICEF

21:02

Surse. Ludovic Orban trece la executii in PNL: demite un lider liberal care a facut blat cu PSD

Adevărul Adevărul,
Surse. Ludovic Orban trece la executii in PNL: demite un lider liberal care a facut blat cu PSD

Presedintele liberalilor, Ludovic Orban, a anuntat in sedinta de luni a conducerii partidului, faptul ca il va demite pe Florin Alexe, presedintele PNL Sector 3, de la sefia organizatiei, motivul fiind apropierea acestuia PSD, potrivit unor surse politice. Pe scurt, Orban ia prima masura impotriva celor care fac blat cu partidul lui Liviu Dragnea . continuă pe Adevărul

Ludovic Orban anunta victoria liberalului Florin Oancea la alegerile pentru Primaria din Deva: Victorie imensa pentru PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, duminica seara, ca Florin Oancea, candidatul partidului pentru Primaria Devei, a castigat alegerile locale din acest oras. Este sigur. Liberalul Florin Oancea a castigat primaria Devei. Victorie imensa a PNL si un mare castig pentru deveni, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Ludovic Orban: Sunt solidar cu protestele de strada impotriva modificarilor PSD la legile justitiei. Am indemnat membrii si simpatizantii PNL sa participe la manifestatii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, scrie duminica, pe pagina sa de Facebook, ca Sunt solidar cu protestele de strada anuntate impotriva modificarilor PSD la legile justitiei. Am indemnat membrii si simpatizantii PNL sa participe la aceste manifestatii si la orice actiune de protest impotriva PSD. Ne vom bate pentru a impiedica adoptarea oricarei modificari care sa permita controlul justitiei de catre PSD.

Ludovic Orban: Obiectivul real al PSD este sa puna mana pe Justitie, sa nu mai fie deranjati de procurori

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Timisoara, ca este convins ca PSD are pregatite anumite amendamente la legile justitiei pe care le va introduce in camera decizionala pe ultima suta de metri, adica noaptea ca hotii. Orban spune ca obiectivul real al partidului de guvernamant este sa puna mana pe Justitie, sa nu mai fie deranjati de procurori, de judecatori, sa poata sa fure linistiti in continuare.

Ludovic Orban: Daca Vasile Blaga va vrea sa-si exercite pozitia de membru cu drept de vot in BPN, e bine-venit

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca fostii presedinti ai partidului alesi de congres sunt membri ai Biroului Politic National BPN), iar daca Vasile Blaga doreste sa-si exercite aceasta calitate, este bine-venit oricand.

Ludovic Orban va efectua o vizita in SUA

O delegatie a PNL condusa de presedintele partidului, Ludovic Orban, va efectua, in perioada 10-19 noiembrie, o vizita in Statele Unite ale Americii, unde va avea intalniri cu membri ai Congresului si Senatului SUA, inalti oficiali ai Departamentului de Stat, reprezentanti ai think tank-urilor, mediului de afaceri si ai comunitatii romanesti, informeaza un comunicat de presa.

Ludovic Orban: Suntem categoric impotriva ineptiilor fiscale anuntate de ministrul Misa

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la Timisoara, ca partidul pe care-l conduce se opune categoric 039;039;ineptiilor fiscale039;039; anuntate de ministrul Ionut Misa si cere actualei guvernari sa renunte la 039;039;experimentele039;039; pe firmele romanesti.

Ludovic Orban, catre doua batranele din Teleorman: Am auzit ca sunt fete frumoase aici! (VIDEO)

Intr-un material video care radiografiaza alegerile locale partiale din Teleorman, liderul PNL, Ludovic Orban, apare in cateva ipostaze uluitoare. Dupa ce ii intreaba vessel pe.

Ludovic Orban despre masurile fiscale anuntate de Guvern: Stabilim un plan de actiune ce poate include si proteste in strada

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri, la Oradea, ca partidul pe care il reprezinta va demara o 'ampla' serie de actiuni impotriva masurilor fiscale preconizate de guvernanti, ce ar putea include si proteste in strada, relateaza Agerpres.

Ludovic Orban, vizita oficiala in SUA

Presedintele PNL si alti membri ai conducerii formatiunii liberale vor face, in perioada 10-19 noiembrie, o vizita in SUA, urmand sa aiba intalniri cu membri ai Congresului si Senatului, cu inalti oficiali ai Departamentului de Stat, cu reprezentanti ai think tank-urilor, mediului de afaceri si ai comunitatii romanesti din Statele Unite, potrivit News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )