Libnet.ro
UNICEF

14:30

Teodor Melescanu, despre Tariceanu: Aduceti-va aminte ca domnul Tariceanu a fost propus de catre grupul PSD si ales presedintele Senatului

Antena3 Antena3,
Teodor Melescanu, despre Tariceanu: Aduceti-va aminte ca domnul Tariceanu a fost propus de catre grupul PSD si ales presedintele Senatului

Senatorul Teodor Melescanu a declarat ca liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost propus de catre grupul PSD la sefia Senatului si ales presedintele acestui for legislativ. Nu e vorba de nicio. continuă pe Antena3

Teodor Melescanu, noul sef al Senatului? Calin Popescu Tariceanu il ameninta cu excluderea

Teodor Melescanu a obtinut cele mai multe voturi pentru preluarea functiei de presedinte al Senatului 67 de voturi). Senatorul a fost urmat de Alina Gorghiu, cu 49 de voturi. intrucat nu s-au intrunit voturile majoritatii, se va organiza al doilea tur de scrutin. Calin Popescu Tariceanu a anutat ca il va exclude pe Melescanu din .

Teodor Melescanu a scapat porumbelul. Cum ar fi fost tradat Tariceanu

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, a sustinut ca patru senatori de la ALDE au fost alaturi de el la plenul de marti, trei votand pentru a prelua conducerea Camerei superioare iar al patrulea s-a.

Calin Popescu Tariceanu il ameninta pe Teodor Melescanu cu excluderea din ALDE: Fiecare care accepta o astfel de postura isi asuma niste consecinte

Teodor Melescanu nu are sprijinul ALDE pentru sefia Senatului si, daca va candida din partea PSD, urmeaza sa fie convocat Biroul Politic, a declarat marti liderul formatiunii, Calin Popescu Tariceanu. El a.

Senatorii urmeaza sa voteze astazi succesorul lui Tariceanu in fruntea Senatului. Teodor Melescanu si Alina Gorghiu isi disputa a doua pozitie in stat

Senatorii ar urma sa voteze marti succesorul lui Calin Popescu Tariceanu la sefia Senatului, potrivit unei decizii adoptate in Biroul Permanent saptamana trecuta. Batalia ar urma sa fie data intre fostul ministru de externe Teodor Melescanu, care este sustinut de PSD si risca astfel sa fie dat afara din ALDE, si liberala Alina Gorghiu care ar beneficia de sprijinul UDMR si PMP.

Teodorovici, despre candidatura lui Teodor Melescanu la sefia Senatului

Ministrul Finantelor Publice, senatorul PSD Eugen Teodorovici, a explicat sustinerea de catre social-democrati a senatorului ALDE Teodor Melescanu la sefia Senatului prin faptul ca acesta, in ultima perioada,.

Teodor Melescanu, gata sa mearga in instanta daca este exclus din ALDE. Fostul ministru de externe, despre acuzatiile ca ar aduna voturi pentru PSD: Haideti sa ne intelegem, sunt doua lucruri diferite (VIDEO)

Daca va fi exclus din ALDE, Teodor Melescanu va contesta, in instanta, decizia. Declaratia vine chiar de la fostul ministru de Externe, care a intrat in conflict cu sefia ALDE, dupa ce PSD a vrut sa-l puna la.

Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului

ACTUALIZARE - Teodor Melescanu a fost ales presedinte al Senatului, cu 73 de voturi pentru, in timp ce Alina Gorghiu a obtinut doar 59 de voturi --- *ACTUALIZARE - Alina Gorghiu considera ca PSD ar fi putut oricand sa propuna un candidat din partid la conducerea Camerei Superioare, nu pe senatorul ALDE Teodor Melescanu.

Teodor Melescanu a fost ales presedintele Senatului

Senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost ales, marti, in plen, in cel de-al doilea tur de scrutin, pre.

Alina Gorghiu, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in functia de sef al Senatului: O prima batalie pe care a pierdut-o PSD-ul

Alina Gorghiu, candidata PNL la sefia Senatului,este de parere ca, dupa alegerea lui Teodor Melescanu in a doua functie din stat, PSD pierde o prima batalie in favoarea unui om dintr-un alt grup.

Teodor Melescanu, noul presedinte al Senatului

Niciunul dintre candidatii la presedintia Senatului nu a reusit sa obtina postul din primul tur. Teodor Melescanu a obtinut 67 de voturi, cu unul mai putin decat necesarul pentru victorie, in timp ce Alina Go.

ştiri din Politica

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2004 seconds )