Libnet.ro
UNICEF

15:46

Teodor Melescanu, dupa decizia CCR: Ma voi conforma si voi demisiona de la sefia Senatului

B1 B1,
Teodor Melescanu, dupa decizia CCR: Ma voi conforma si voi demisiona de la sefia Senatului

Teodor Melescanu a avut miercuri o prima reactie dupa ce Curtea Constitutionala a stabilit ca numirea sa in fruntea Senatului a fost una ilegala. Acesta a aratat ca se va conforma deciziei si va demisiona. continuă pe B1

Teodor Melescanu, prima reactie dupa decizia CCR: Cel mai probabil ma voi conforma si voi demisiona de la sefia Senatului

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu a declarat miercuri, ca asteapta sa vada decizia si motivarea Curtii Constitutionale, adaugand ca se va conforma hotararii luate de judecatorii CCR.

Ana Birchall sare la Lia Savonea, dupa decizia CCR

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall reactioneaza dupa ce CCR a decis ca nu exista un conflict .

Ana Birchall, prima reactie dupa decizia CCR: Sper ca Lia Savonea va avea decenta sa demisioneze

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall a avut o prima reactie dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca nu exista un conflict juridic de natura constitutionala intre ea si Lia Savonea. Birchall sustine ca sesizarea la CCR a fostului presedinte al CSM Lia Savonea a fost in mod evident sicanatorie si abuziva, adaugand ca spera ca aceasta va avea decenta sa demisioneze .

Melescanu, dupa decizia CCR: Cel mai probabil ma voi conforma si voi demisiona de la sefia Senatului

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, a declarat miercuri, pentru HotNews. ro, ca asteapta sa vada decizia oficiala si motivarea Curtii Constitutionale. Melescanu a mai spus ca se va conforma hotaririi luate de judecatorii CCR si ca, cel mai probabil, va demisiona. Dupa mai bine de patru luni din momentul in care sesizarea facuta de ALDE-PNL-PMP-UDMR a fost depusa, Curtea Constitutionala a decis ca alegerea lui Teodor Melescanu la sefia Senatului a fost neconstitutionala.

Melescanu tine cu dintii de sefia Senatului. Nu demisioneaza dupa decizia CCR: Nu am ce sa-mi reprosez, chiar am argumente solide

Teodor Melescanu nu vrea sa demisioneze din fruntea Senatului, desi a CCR a decis faptul ca acesta a fost ales in fruntea institutiei nerespectand legea.

Ciolacu, despre decizia CCR in ceea ce priveste alegerea lui Teodor Melescanu: Am luat act, dupa motivare vom propune un nou presedinte la Senat PSD nu-l va mai sustine pe Melescanu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca a luat act de decizia Curtii Constitutionale in ceea ce priveste alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului, dar nu se va intreprinde nicio masura pana la primirea motivarii deciziei. Ciolacu a spus ca PSD nu-l va mai sustine pe Teodor Melescanu, care nu este membru de partid.

Teodor Melescanu nu demisioneaza de la sefia Senatului pana la publicarea deciziei CCR in Monitorul Oficial: Nu am ambitii personale. Vom face consultari politice

Teodor Melescanu a declarat ca nu demisioneaza pana cand decizia CCR nu va fi publicata in Monitorul Oficial si pana nu vor fi expuse motivele pentru care judecatorii Curtii Constitutionale au decis, miercuri, ca alegerea sa in functie s-a facut in mod neconstitutional.

Alegerea lui Teodor Melescanu la sefia Senatului, pe masa judecatorilor CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei ar putea pronunta, miercuri, decizia asupra sesizarii referitoare la alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD nu il va sustine pe Teodor Melescanu la sefia Senatului: Am inteles ca sunt 5-6 colegi de la PSD care doresc

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca partidul pe care il conduce nu il va sustine pe Teoedor Melescanu la sefia Senatului. Am luat act de decizia CCR, nu se discuta. Dupa ce.

CCR a decis ca alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului e neconstitutionala

Alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului este neconstitutionala, a decis, miercuri, Curtea Constitutionala, dupa ce a amanat de mai multe ori pronuntarea pe acest subiect.

ştiri din Politica

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )