Libnet.ro
UNICEF

12:01

Tudorel Toader l-a dojenit pe Iohannis, dupa decizia acestuia de a respinge revocarea lui Kovesi

B1 B1,
Tudorel Toader l-a dojenit pe Iohannis, dupa decizia acestuia de a respinge revocarea lui Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis, dupa decizia acestuia de a nu o revoca pe Laura Codruta Kovesi de la sefia DNA. Ministrul a sustinut ca a prezentat o serie de. continuă pe B1

Tudorel Toader a anuntat ce vrea sa faca dupa ce renunta la politica: Astept momentul in care voi scoate roba de la naftalina

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, vineri, la congresul avocatilor, ca intentioneaza sa revina la profesia de avocat, dupa ce nu va mai activa in zona politica. Am participat si la alte.

Tudorel Toader anunta ca sesizarea privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi va fi depusa astazi la CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca sesizarea formulata dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va ajunge in cursul zilei de luni la Curtea Constitutionala a Romaniei.

Tudorel Toader anunta ca sesizarea privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi va fi depusa astazi la CCR: Premierul a semnat documentul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca sesizarea formulata dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va ajunge in cursul zilei de luni la Curtea Constitutionala.

Tudorel Toader: Sesizarea privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi ajunge luni la CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca sesizarea formulata dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va ajunge in cursul zilei de luni la.

Tudorel Toader despre sesizarea la CCR: O vom modifica prelund si o parte din raportul presedintelui

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, luni, ca a realizat un draft al sesizarii catre Curtea Constitutionala dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, insa forma finala a acesteia va cuprinde si o parte din raportul prezentat de seful statului.

Tudorel Toader, despre sesizarea CCR: Vom prelua si o parte din raportul presedintelui

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, luni, ca a realizat un draft al sesizarii catre Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe.

Tudorel Toader raspunde atacurilor presedintelui Iohannis: Nu trebuia sa-l conving, trebuia sa se uite la argumente

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit marti seara, la Antena 3, despre atacurile presedintelui Iohannis. Rationamentele si argumentele de ordin constitutional le cunosc constitutionalistii. Eu in.

Tudorel Toader, LOVITURA DURA pentru Iohannis! Ministrul Justitiei a facut ANUNTUL!

Ministerul Justitiei, condus de Tudorel Toader, a prezentat situatia, la 24 aprilie, a obiectivelor de investitii aflate in curs de executie. Potrivit documentului, lucrarile de reabilitare si restaurare la.

Tudorel Toader, despre propunerea de revocare a sefei DNA: Eu am venit cu argumente juridice si de ordin managerial, domnul presedinte a raspuns pur politic

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca el a venit cu argumente juridice pentru revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, in timp ce presedintele Klaus Iohannis a raspuns pur politic.

Tudorel Toader se va intalni cu premierul Dancila pentru a depune sesizarea la CCR privind refuzul presedintelui de a o revoca pe Kovesi (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader da luni forma finala sesizarii pe care o va trimite la Curtea Constitutionala pe marginea refuzului presedintelui Iohannis de a o revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi.

ştiri din Politica

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )