Libnet.ro
UNICEF

10:46

Tudorel Toader, mesaj pentru premierii alaturi de care a lucrat si pentru... jurnalisti

B1 B1,
Tudorel Toader, mesaj pentru premierii alaturi de care a lucrat si pentru... jurnalisti

La cateva zile dupa ce si-a dat demisia de la sefia Ministerului Justitiei, Tudorel Toader a tinut sa le multumeasca premierilor si ministrilor cu care a lucrat, dar si. reprezentantilor. continuă pe B1

Tudorel Toader, mesaj de plecare din fruntea Ministerului Justitiei: Doi ani si doua luni. Am facut parte din trei guverne

Tudorel Toader a transmis un mesaj inainte de a pleca din fruntea Ministerului Justitiei. Toader a multumit premierilor si ministrilor cu care a colaborat in cei doi ani in care a ocupat functia de ministru.

Tudorel Toader face o alta simpla precizare: Nu ma razboiesc cu nimeni

Ministrul demisionar al Justitiei Tudorel Toader face un gest pe care il numeste simplu o alta simpla precizare. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook ca nu se razboieste cu nimeni si a avertizat totodata ca mesajul sau va fi sters intr-o ora de la postare.

Tudorel Toader, un nou mesaj pentru PSD: Nu voi mai ramane in stare de pasivitate fata de multele dezinformari

Ministrul demisionar al Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va reactiona la dezinformarile privind activitatea din institutia pe care a condus-o, aluzie la atacurile venite la adresa acestuia din tabara PSD.

Tudorel Toader, inca un mesaj pe Facebook ce va fi sters intr-o ora

La mai putin de trei ore dupa postarea prin care raspundea la acuzatiile ministrului Razvan Cuc, Tudorel Toader a revenit pe Facebook cu o alta precizare, aceea ca nu se razboieste cu nimeni. Precizarea este insotita de post scriptum-ul devenit clasic in postarile ministrului Justitiei: Acest mesaj va fi sters intr-o ora!.

Tudorel Toader face noi dezvaluiri: Nu pot accepta multele neadevaruri din ultima perioada

Ministrul demisionar al Justitiei, Tudorel Toader, a transmis printr-un mesaj postat pe Facebook ca nu se razboieste cu nimeni, dar ca nu mai poate suporta toate neadevarurile care se spun.

Tudorel Toader, dupa ce Dragnea si Cuc l-au acuzat ca a blocat acte normative: Uneori, mai intai se evoca intarzierea, apoi se aducea proiectul spre avizare

Ministrul demisionar Tudorel Toader a acuzat ca uneori mai intai se evoca intarzierea la Ministerul Justitiei, dupa care se aducea proiectul de act normativ spre avizare. Toader le raspunde astfel lui Dragnea si ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, care au acuzat Ministerul Justitiei ca ar fi blocat ordonanta de urgenta pentru simplificarea procedurilor la achizitiile publice.

Liviu Pop (PSD), despre Tudorel Toader: A fost o surpriza neplacuta pentru mine ca nu a respectat angajamentul pe care si l-a luat in CEx (VIDEO)

Senatoul PSD Liviu Pop a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca a fost surprins de faptul ca Tudorel Toader nu s-a tinut de cuvant atunci cand a promis ca va da Ordonantele de Urgenta.

TUDOREL TOADER FACE O ALTA SIMPLA PRECIZARE: Nu ma razboiesc cu nimeni

Ministruldemisionar al Justitiei Tudorel Toader face ceea ce el numeste o alta simpla precizare pe Facebook, spunand ca nu se razboieste cu nimeni si avetizand ca mesajul sau va fi sters intr-o ora de la postare.

Tudorel Toader, o noua replica pentru Liviu Dragnea: Ce document a publicat ministrul demisionar al Justitiei

Tudorel Toader, ministru demisionar al Justitiie, reactioneaza la atacurile lui Liviu Dragnea. Pe site-ul ministerului condus inca de Toader a fost publicat luni seara un raport cu statistica proiectelor de acte.

Tudorel Toader, discutii cu oficialii Comisiei de la Venetia la final de mandat. Ce transmite ministrul Justitiei

Tudorel Toader marcheaza o intalnire importanta inainte de a pleca de la Ministerul Justitiei. Remaniat de Liviu dragnea, Tudorel Toader se intalneste miercuri cu reprezentantii Comisiei de la.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )