Libnet.ro
UNICEF

10:00

USR, un nou atac la PSD: Continuatorul PCR continua sa-i sfideze pe urmasii celor morti in decembrie 1989

Hotnews Hotnews,
 USR, un nou atac la PSD: Continuatorul PCR continua sa-i sfideze pe urmasii celor morti in decembrie 1989

PSD, continuatorul PCR, continua sa-i sfideze pe urmasii celor morti in decembrie 1989 prin mentinerea la sefia Institutului Revolutiei Romane pe Gelu Voican Voiculescu si Ion Iliescu, acuzati de infractiuni contra umanitatii, acuza USR intr-un comunicat de presa transmis luni, dupa ce procurorul general a anuntat ca Dosaul Revolutiei a fost finalizat si trimis la instanta, Voican Voiculescu fiind inculpati pentru infractiuni contra umanitatii. continuă pe Hotnews

Dragnea, un nou atac la Iohannis: Cu asta nu se poate discuta. E mai dusmanos ca Basescu!

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, luni seara, la Romania TV, spunand caeste mai dusmanos decat Basescu.

Cum trolleaza alianta USR PLUS sloganurile PSD. in era digitala, partidele se bat in bannere de strada

Pentru USR, PLUS, Pro Romania si PSD celebra intersectie de la Bucur Obor este scena unui razboi al afiselor. Sub un banner al Partidului Social Democrat, cu mesajul Patrioti in Europa. Romania merita mai mult, a fost plasat unul al formatiunii Pro Romania, partid condus de Victor Ponta, banner pe care apare scris Asa e.

Derapaj USR. Caramitru acuza PSD de holocaust impotriva Romaniei. Ulterior, consilierul lui Barna a schimbat termenul de holocaust cu genocid

Andrei Caramitru, consilierul presedintelui USR, acuza, intr-un mesaj pe Facebook, actuala guvernare si PSD de holocaust impotriva Romaniei, precizand ca anual 100. 000 de oameni mor din cauza lor. Ulterior, Caramitru a inlocuit termenul holocaust cu genocid.

Pakistanul acuza India ca planuieste un nou atac militar

Pakistanul sustine ca are informatii credibile conform carora India planuieste un atac militar in aceasta luna, aceste afirmatii fiind descrise de India ca isterie de razboi, scrie BBC.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )